NVIDIA Shield

Saját kézikonzolt dob piacra az NVIDIA.
1445076054

Kikerülhetetlen lesz a GeForce Experience

Ha a közeljövőben új videokártya-drivert szeretnél letölteni, mindenképpen szükséged lesz a GeForce Experience alkalmazásra. Az NVIDIA döntése szerint decembertől kötelezően használnunk kell ezt a segédprogramot.
1443781820

HWSW: Éles az NVIDIA játékstreaming-megoldása

Elindult az NVIDIA játékstreaming-szolgáltatása: a korábban GRID néven emlegetett termék végül GeForce Now néven vált meg a béta címkétől. A megoldás az USA-ban és Európában is igénybe vehető havi 8 dollárért.
1405414800

Újabb konzolt készít az NVIDIA?

Bár az NVIDIA Shield úgy szerepelt, ahogy, állítólag a cég még mindig nem adta fel a konzolpiacot, és hamarosan előrukkol a saját androidos játékgépével. Egy elemző szerint a cuccnak nem lesz egyszerű dolga.
1382169600

Gamer újdonságok az NVIDIA-tól

Gamer bejelentésekkel rukkolt elő az NVIDIA: a gyártó felturbózná a monitorokat, a next-gen konzolokhoz hasonlóan lehetővé tenné a videórögzítést, és a Shielddel is új szintre kapcsolna hamarosan.
1372343395

Júliusra csúszik az NVIDIA Shield megjelenése

A nemrég bejelentett jó hír után következzen a kötelező rossz: alkatrészhiba miatt mégsem rajtol el júniusban az NVIDIA Shield; az tuti, hogy egy újabb hónapot kell rá várni, de ennél pontosabb infónk egyelőre nincsen.
1371750300

Árcsökkentéssel rajtol az NVIDIA Shield

Már májusban megírtuk, hogy drága lesz az NVIDIA androidos kézikonzolja, és nem voltunk egyedül a véleményünkkel: a rajongók nyomására ötven dollárt engedett a kütyü árából a gyártó.
1368548280

Júniusban jön és drága lesz az NVIDIA Shield

Az NVIDIA bejelentette, hogy júniusban kezdi meg kézikonzolja, a Shield forgalmazását, emellett az ajánlott fogyasztói árról is lehullott a lepel: a kütyüért több pénzt kérnek, mint egy PlayStation Vitáért.
1357916454

Így muzsikál élesben az NVIDIA kézikonzolja

Az idei Consumer Electronics Show egyik legnagyobb durranása az NVIDIA Tegra 4-alapú kézikonzolja, a Project Shield. Már záporoznak a kiállításról származó felvételek, lássuk újra a streaming funkciót!
1357642800

Project Shield - nem árulják veszteségesen

Noha a kézikonzolok piacára készül, az NVIDIA nem akarja veszteségesen árulni a Project Shieldet, ami persze aligha meglepő. Emellett az első tapasztalatok is befutottak a kütyü kapcsán, még videónk is van róla.
1357544985

Saját kézikonzolt mutatott be az NVIDIA

Az idei CES-t felvezető sajtókonferenciájára számos bejelentéssel készült az NVIDIA, és az előadás lényegében a videojátékokra volt kihegyezve: jön a GeForce Experience, a GRID, a Tegra 4 és a Project Shield.