Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
Típus: Akció, Taktikai Akció

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.

Törölték a kinectes Gears of War: Exile-t

Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke beszédet tartott a múlt heti PAX East rendezvényen, melyben megerősítette, hogy valóban készült egy kinectes Gears of War-mellékág a stúdióban, de a projektet lelőtték. Az úriember viszont egy PC-exkluzív címmel engesztel ki mindenkit.

Bleszinski: saját sikerünk rabszolgái vagyunk

Cliff Bleszinski, az Epic játéktervező nagyfőnöke a VGA 2011-en tartott sajtótájékoztatót, ahol rengeteg érdekes dologról beszélt. Például arról is, hogy mi lesz a Gears of War sorsa a jövőben, és hogy valaha visszatérnek-e a gyökerekhez egy Unreal-játék fejlesztésével.

VGA 2011: Teljesen új címet fog bejelenteni az Epic

Arról már beszámoltunk korábban, hogy a most szombaton esedékes Video Game Awards 2011-en az Epic is bejelent valamit, most pedig a fejlesztőcég elnöke azt is az orrunkra kötötte, hogy egy teljesen új cím lesz, ami eltér minden eddigi Epic-játéktól. Meg azt is, hogy izgul miatta.

A People Can Fly készíti a Gears előzményét?

Az Official Xbox Magazine legfrissebb, amerikai száma szerint a Bullestorm fejlesztője, a lengyel People Can Fly készítheti a Gears of War előzményeit, trilógia formájában. Igen jól olvastátok, három játékról van szó. Nincs kétségünk afelől, hogy a Gears élni fog továbbra is, de ez igen durva pletyka.

Epic: befolyásoljuk a nextgen konzolokat

Mike Capps, az Epic elnöke nyilatkozott arról, hogy aktívan igyekeznek befolyásolni a következő generációs konzolok fejlesztési irányát. Hogy ez sikerült-e, arról már nem szól a fáma, a nagyfőnök mindenesetre elég sejtelmesen beszél ahhoz, hogy valószínűsítsük: igen.

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.