Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

E3 2013: Nézd élőben a Sony-konferenciát!

Hajnali három órakor kezdődik a Sony E3-as konferenciája, ha fel tudsz kelni, vagy le sem fekszel addig, rajtunk ne múljon: megnézheted a PlayStation 4 buliját is nálunk. Kattints a streamért!

E3 2013: Életképek Los Angelesből

Egy raklapnyi árulkodó képre tettük rá a mancsunkat, melyek az idei E3 helyszínét, a Los Angeles-i Convention Centert mutatják be, még a látogatók érkezése előtt. A plakátok és a molinók már a helyükön vannak.

E3 2013: Befutott a Sony-konferencia teasere

A Sony elkezdte az E3-as konferenciájának beharangozását, egy rövid teaser új játékokat, interjúkat és minden mást ígér a PlayStation rajongók számára. Június 11-én hajnalban minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ilyen lesz a Pottermore a PS Home-ban

Hamarosan PlayStation Home-ra költözik a Harry Potter világa. A Sony virtuális világában sok más rajongóval pacsizhatsz le, fejtörőket és varázslópárbajokat teljesíthetsz ismerős helyszíneken.

EA: 2017-ig támogatjuk a mostani konzolokat

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója elmondta, hogy a kiadó körülbelül még négy évig akarja támogatni a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at. Nem kizárt, hogy a Wii U is közrejátszik ebben.

Új kontrollerre gyűjtenének a Kickstarteren

A Mad Genius Controllers új kontrollert épített, a hagyományos gamepadre emlékeztető irányító mozgásérzékelésre is képes, ráadásul két részre lehet szedni - épp úgy, ahogy azt a Sony egy korábbi szabadalmában láttuk...

Megint nyereséges a Sony

A Sony is közzétette a 2013-as pénzügyi évére vonatkozó jelentését: a cég öt éve először nyereséges, jóllehet a PlayStation-részleg nem tudott érdemben növekedni a kézikonzolok miatt.

E3 2013: Íme, a Sony-konferencia időpontja

Újabb nagy játékgyártó jelentette be, hogy sajtótájékoztatót tart az idei Electronic Entertainment Expo nulladik napján. Vélhetőleg ott hull le a lepel a PlayStation 4 konzol végleges kinézetéről is.

Beköltözik a PlayStation Home-ba a Pottermore

A Harry Potter-rajongók mézes csupra, a Pottermore tiszteletét teszi a PlayStation Home virtuális világában, ahol hasonszőrű rajongókkal barátkozhatsz össze és kelhetsz velük birokra számos minijáték keretében.

Kiválogatja a Sony a PlayStation-játékosok krémjét

Egy kiszivárgott e-mail szerint a Sony új programot indít, amiben a főszerepet a PlayStation-játékosok "felső 1 százaléka" kapja. Hogy mi lesz a lényege, nem tudjuk, azt lehet csak sejteni, hogy ki kerülhet be ide.