Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

Itt a PlayStation 4 hivatalos headsetje

Nem elégszel meg az alapcsomagban mellékelt mono headsettel? Akkor bizonyára jó néven veszed, hogy már kapható a PlayStation 4 hivatalos, 7.1-es hangzást biztosító fülese, a Gold Wireless Headset.

Mozgásban a PlayStation Now

A Sony játékstreamje, a PlayStation Now jelenleg zárt bétafázisban van az Egyesült Államokban, de egy leleményes kiválasztott filmre vette a szolgáltatás gyakorlati működését. Így nyomulunk majd a Killzone 3-mal.

GDC 2014: Ken Kutaragi életműdíjat kap

Az idei Game Developers Conference keretei között életműdíjat kap Ken Kutaragi, a PlayStation atyja. Az elismerést pedig nem más adja át neki, mint Mark Cerny, a PlayStation 4 tervezője.

Pachter: csökken a PS3 és az Xbox 360 ára

Michael Pachter játékipari elemző belenézett a kristálygömbjébe, és azt jósolta belőle, hogy hamarosan csökken a PS3 és az Xbox 360 ára. Ami még érdekesebb, hogy szerinte ez már februárban megtörténhet.

PlayStation Now - átalakították a PS3-at hozzá

Lapértesülések szerint a Sony átalakított PS3-akat állít csatasorba a múlt héten leleplezett cloud-gaming szolgáltatás, a PlayStation Now mögé, így javít a rendszer minőségén, és még spórol is.

2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

Új PS Move-ot szabadalmaztatott a Sony

PlayStation 4-fronton eddig érdekes módon nem nagyon került elő a PlayStation Move, és elképzelhető, hogy nem véletlenül: a Sony új mozgásérzékelős kontrollert szabadalmaztatott, amin már touchpad is van.

Az Xbox One vitte a fekete pénteket

Elemzők szerint az Xbox One-ból adtak el többet fekete pénteken, a nagyobb amerikai boltok eladásainak közel harmadát tették ki az új konzol értékesítései. Utána az Xbox 360 következik.

PlayStation Network - lehet, jelszót kell cserélned

A Sony a minap "gyanús tevékenységre" hivatkozva resetelte néhány PlayStation Network-account jelszavát, ha nem tudsz belépni, akkor az ennek köszönhető. Új jelszóra lesz szükséged, utána minden mehet a régiben.

PlayStation Plus-trailer érkezett

Miért érdemes PlayStation Plus-tagsággal rendelkeznünk? Ha másért nem is, a havonta elérhető ingyenes játékokért és az online multiért mindenképpen. A PS4 megjelenésével a promóciós hadjárat új fordulatot vett.