Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
1671202800

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.
1670677200

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.
1668697200

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.
1667473200

Egy új kaszt, a Death Knight is csatlakozik a Hearthstone-hoz

Rajongók millióinak legnagyobb vágyát teljesíti a Hearthstone March of the Lich King expanziója. A bővítmény egy vadonatúj játszható kasztot, a Death Knightot hozza magával.
1661331600

Prémium valutát vezet be a Hearthstone, a játékosok nem örülnek

A Blizzard átalakítja a Hearthstone korábbi mikrotranzakciós rendszerét. Az egyenes, valódi pénzben mérhető költések helyére egy prémium valuta kerül, ez azonban a könnyen felboríthatja a játék egyensúlyát.
1656435386

Rejtély és nyomozás vár ránk a Hearthstone legújabb expanziójában

Sire Denathrius egy szörnyű gyilkosság áldozat lett, de ki volt a tettes? Augusztusban érkezik a Hearthstone következő kiegészítője, a Murder at Castle Nathria.
1651225556

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.
1651166305

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.
1650361546

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.
1646733600

Áprilisban mutatkozik be az új WoW-kiegészítő

Elmarad idén a BlizzCon és a BlizzConline, de szerencsére az irvine-i csapat így is készül egy-két bejelentéssel. A következő hetekben, hónapokban a Hearthstone és a Warcraft rajongói számíthatnak nagyobb érdekességekre.