Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.

Dátumot kapott a Hearthstone új kiegészítője

Már nem kell sokat várni az idei BlizzConon bemutatkozott Kobolds & Catacombs bővítményre, a Blizzard ezúttal napra pontos dátummal szolgált. Százharmincöt új kártyával, egyjátékos kampánnyal és új laptípusokkal bővül a repertoárunk.

Switch-re költözhet a Hearthstone?

Hétvégén mutatkozott be a Hearthstone következő kiegészítése, a Kobolds and Catacombs, így bőven volt miről mesélnie a kártyajáték dizájnerének, Peter Whalennek, aki egy interjúban a Switch-változatról is ejtett egy-két szót.

Rekordbevétellel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision Blizzard is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amelyben rekordbevételről számolt be az óriáskiadó. A Destiny 2 nagyon jól rajtolt, Amerikában a legjobban fogyó konzolos cím.

A Kobolds and Catacombs a Hearthstone új kiegje

Természetesen a Hearthstone új kiegészítőjét is leleplezte a Blizzard. A Kobolds and Catacombs a fantasy műfaj gyökereihez tér vissza, azaz kincsekkel és szörnyekkel teli kazamatákat tisztíthatunk meg a kártyajátékban.

BlizzCon 2017: Itt nézd vissza a nyitóceremóniát!

Tegnap este nyitotta ki kapuit az idei BlizzCon, a fejlesztők pedig nem is tétlenkedtek, számos bejelentésnek örülhettünk. Ha elmulasztottad volna a megnyitót, most visszanézheted teljes egészében!

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.

GC 2017: Musicallel csábít a Hearthstone

Az Overwatch új animációs kisfilmje mellett egy másik is bemutatkozott, csakhogy ez a Hearthstone-t hivatott népszerűsíteni. A Blizzard egy musicallel csábítja a játékosokat, egy új sorozat első részét köszönthetjük.

GC 2017: Itt nézd élőben a Blizzard showját!

Ma este 6-tól a Blizzard lép a Gamescom porondjára, így néhány érdekes bejelentéssel tutira gazdagodni fogunk. Bemutatkozik az Overwatch Junkertown térképe, és ha szerencsénk van, a World of Warcraft új kiegészítője is.

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.

Jövő héten rajtol az új Hearthstone-kiegészítő

A Blizzard bejelentette, hogy jövő héten válik elérhetővé a Heathstone soron következő kiegészítője, amely a Knights of the Frozen Throne címet viseli. A Warcraft-fanoknak valószínűleg nem kell túl sokat mesélnünk a körítésről.