Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
1541190000

Hearthstone - decemberben jön az új kiegészítő

Bemutatkozott a Hearthstone kártyajáték következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben ezúttal a trollokon lesz a hangsúly. A pakli új hősöket és egyéb izgalmas újdonságokat is tartalmazni fog.
1538636400

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.
1533549650

1,5 milliárd dollárt termelnek idén a kártyajátékok

A SuperData legfrissebb elemzése szerint a kártyajátékos piac idén közel 1,5 milliárd dollárt fog termelni, miközben a következő két évben további 30 százalékkal bővülhet majd a piac.
1533398427

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.
1531242049

Hearthstone - bemutatkozott az új kiegészítő

A Blizzard lerántotta a leplet a Hearthstone következő kiegészítőjéről, a The Boomsday Projectről. Az új kártyacsomagokkal jelentkező expanzióban a mechák és a tudósok lesznek a középpontban.
1525451458

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.
1524470409

Hearthstone - infók a Witchwood single módjáról

Noha a Hearthstone legújabb kiegészítője két hete jelent meg, a beígért egyjátékos mód még várat magára. Szerencsére a Blizzard elárult pár konkrétumot a Monster Huntról. Az adalék csütörtökön élesedik.
1523862000

Kulisszák mögött a Hearthstone - The Witchwood

Ben Brode és társai leültek egy videó erejéig, hogy meséljenek nekünk a Witchwood fejlesztéséről. Megtudhatjuk, hogy honnan kapták az ihletet a rémisztő szetthez, és azt is, hogy milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük a munka során.
1523347200

Hearthstone - itt a The Witchwood összes kártyája

Nyakunkon a The Witchwood megjelenése, épp ideje volt tehát, hogy a Blizzard lerántsa a leplet a legfrissebb kiegészítő utolsó lapjairól is. Vérszomjas worgenek, félelmetes szellemek és egy rakás más elátkozott lény vár ránk!
1523340000

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.