Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
1369168962

Call of Duty: Ghosts - az első gameplay trailer

Az idei Call of Duty az Xbox One bemutatóbuliján lepleződött le. Az Activision Publishing elnöke, Eric Hirshberg mutatta be a Ghosts alcímű epizódot, amit új engine-nel, történettel és többjátékos móddal vérteztek fel.
1369062020

Call of Duty: Ghosts - teaser a leleplezés előtt

Már biztos, hogy a next-gen Xbox bemutatóbuliján tiszteletét teszi a Call of Duty: Ghosts is, mint a konzol játékfelhozatalának egyik képviselője. Az Infinity Ward most egy pár másodperces teaserrel készült.
1368252040

Karakterposztereken a Call of Duty: Ghosts

Kiszivárgott néhány előrendelői poszterkép az év végén érkező Call of Duty: Ghostsról, melyek a játékban szereplő osztag mogorva tagjait mutatják be. Az idei szlogen ez lehet: álarc nélkül ne indulj csatába.
1368118113

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.
1367430060

Call of Duty: Ghosts bejelentve

Ahogy arra számítani lehetett, az Activision bejelentette a Call of Duty legújabb részét, ami a Ghosts alcímet viseli. Részletesebb bemutatóra az Xbox premierjének napján számíthatunk, addig egy teasert tudunk mutatni a játékból.
1367301648

Call of Duty: Ghosts - elindult a teaser oldal

Szinte már biztosra vehető, hogy holnap bejelentik a Call of Duty-sorozat következő darabját, az Activision tegnap frissítette a hivatalos oldalt egy teaser képpel, amely egy koponyát ábrázol. "A szellemek léteznek."
1367218849

A héten leplezik le a Call of Duty: Ghostsot?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy május elsején mutatkozik be az új Call of Duty. A Tesco áruházlánc úgy tudja, hogy az idei rész új engine-re épül és a játékmeneten is történik néhány változás.
1366821311

Call of Duty: Ghosts - kiszivárgott borító és dátum

A Tesco áruházlánc jóvoltából kiszivárgott a következő Call of Duty borítóképe és megjelenési dátuma. Bár még pletykaként tekinthetünk rá, egyre biztosabb, hogy Ghosts alcímre hallgat az ősszel boltokba kerülő FPS.
1363971600

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.