Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Xbox 360 - új Call of Duty-csomag a láthatáron

Amerikában Wal-Mart-exkluzív az az Xbox 360-csomag, amibe nemcsak egy átalakított konzol fért bele, de két Call of Duty-játék is ajándékba jár hozzá. A Microsoft még nem mutatta be hivatalosan a pakkot.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

Ekkor jön a CoD: Ghosts - Nemesis PC-re és PS-re

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Ghosts utolsó DLC-je PC-re és PS konzolokra. Szeptember elején az Xbox One- és Xbox 360-tulajok után végre a többiek is csatlakozhatnak a harcokhoz.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

7 millió alatt a World of Warcraft-játékosok száma

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is, amiből kiderült: 7 millió fő alá csökkent a World of Warcraft-előfizetők száma. A kiadó szerint az új kiegészítő majd javít a helyzeten.

CoD: Ghosts - még több pályamustra

A folytatódik a Nemesis DLC pályamustrája, ezúttal a Subzero és a Dynasty térképeket nézhetjük meg közelebbről. A shooter utolsó expanziója holnap landol Xbox 360-on és Xbox One-on.

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.

Tovább erősödik az Infinity Ward csapata

Tweetjeik alapján két, korábban az Uncharted-címeken is dolgozó Naughty Dog-munkatárs, Jacob Minkoff és Taylor Kurosaki kezdheti meg a munkát az Infinity Wardnál, és így minden bizonnyal az új Call of Dutykon is.

Frissítve: Íme, a Call of Duty: Ghosts utolsó DLC-je

Augusztus 5-én érkezik a CoD: Ghosts negyedik és egyben utolsó DLC-je, a Nemesis - elsőként az Xboxokra. A csomag négy új térképet és a co-op mókára kihegyezett Extinction utolsó fejezetét tartalmazza.