Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games WIIU

Folytatódik Mario és Sonic közös olimpiai sorozata.
Típus: Sport, Télisport, Ügyességi

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

2015-ben jöhet a next-gen Sonic

Már készül az új Sonic-játék, ami Wii U-ra, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, legalábbis egy német játékkiállítás standján látható poszter tanúsága szerint. Jövőre véget ér a sün Nintendo-exkluzívitása.

Mario és Sonic már a téli olimpiára tör

Nálunk már november nyolcadika óta kapható a Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, ám Észak-Amerikában csak péntek óta. Ennek örömére egy launch trailerrel szolgálhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.

Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

Mario és Sonic a téli olimpiára megy

A Nintendo és a Sega barátságának jeleként a Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games kizárólag Wii U-n teszi tiszteletét. Milyen meglepő, hogy téli sportokkal nyomulhatunk az anyagban, amelyről trailerünk is van.

A Segába kapaszkodik a Nintendo

A Sega bejelentette, hogy a Sonic-sorozat következő három része Nintendo-exkluzív lesz, két címről már le is hullott a lepel. Japánban a Yakuza első két részét is megkapják a Wii U-sok.