Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Titanfall - egymásnak eresztik a csalókat

Rendhagyó módon védekezik a Titanfall csalói ellen a Respawn Entertainment: aki cheatel, az továbbra is játszhat, viszont csak és kizárólag a többi cheater ellen. Megnéznék egy ilyen meccset!

Blogajánló: Vendégszerkesztő Special Edition

A legutóbbi blogajánlóval akaratunkon kívül, de elég nagy vitát kavartunk, ezért úgy gondoltuk, ezúttal a háttérbe vonulunk, és négy vendégszerkesztőnek adjuk át a stafétát. Lássuk őket!

Brit toplista: élen nyitott az új inFamous

Több újoncunk is volt a múlt héten, nem csoda, hogy kemény harc zajlott a brit toplista dobogós helyezéseiért. Az inFamous: Second Son győzedelmeskedett végül, megelőzte még a Metal Gear Solidot is.

Multiplatform cím lehet a Titanfall második része

A GameSpot úgy tudja, hogy az Electronic Arts már le is csapott a Titanfall folyatásának jogaira, a kiadó az alapjáték szereplésétől tette függővé az üzletet. Közben az Xbox 360-as változat még többet késik.

Titanfall teszt

A Titanfall első blikkre maga az őskáosz, valójában azonban ijesztő pontossággal van megkomponálva a Respawn Entertainment első játéka - megérkezett az év legjobban várt FPS-e!

Brit eladások: élen nyitott a Titanfall

Úgy tűnik, a brit piacon már bizonyított a Titanfall: az FPS nemcsak, hogy a legkeresettebb játék volt a múlt héten, de az Xbox One-eladásokat is alaposan meghúzta. A Dark Souls II a második.

Berlinben nem aprózták el a Titanfall-premiert

Életnagyságú Titanfall-szoborral ünnepelték a játék megjelenését Berlinben: a városban most egy hatalmas titán védi a járókelőket, épphogy nem markol fel valakit, hogy beültesse a mellkasába...

Frissítve: Élőszereplős kisfilmet kap a Titanfall?

Minden jel szerint. Bár az Electronic Arts és a Respawn Entertainment még nem erősített meg semmit, az efféle kisfilmekre szakosodott Playfight már elkezdte teaselni az anyagot.

Titanfall - kiszivárgott az intró

A héten kerül a boltokba a Respawn Entertainment multis lövöldéje, ám a leleményes szivárogtatóknak hála már megtekinthető a játék bevezető animációja. Tökéletes választás a hátralévő napokra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jó hír az, hogy két fontos megjelenésünk is lesz a héten, sőt a mozikba is érkezik egy erősen videojátékos vonatkozású film. A rossz hír, hogy ezeken kívül túl sok érdekességre nem számíthatunk.