Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Ilyen lesz a limitált Titanfall-kontroller

Ha már most Titanfall-rajongónak vallod magad, és stílusosan szeretnél felfegyverkezni a többjátékos csatamezőkre, akkor a limitált példányszámban elérhető Titanfall-témájú Xbox One-kontrollert imádni fogod.

Titanfall - legfeljebb tizenketten

A Respawn Entertainment véglegesítette a Titanfall-meccsek játékosainak számát, végül tizenkettő fő, vagyis két hatos csapat mellett tette le a voksát a fejlesztőcég. Azt mondják, ez bőven elég lesz.

Titanfall előzetes

Ha úgy vesszük, a Titanfall pont olyan, mint a Destiny. A Bungie játéka mellett ugyanis ez lehet 2014 másik nagy dobása, amelyik lökhet egyet az FPS-ek amúgy mostanában igen középszerű mezőnyén.

Modtámogatás nélkül rajtol a Titanfall

A Titanfallhoz eleinte biztosan nem lehet majd modokat és pályákat készíteni, a Respawn Entertainment csak a megjelenés után dönt arról, hogy lesz-e lehetőség erre egyáltalán.

Titanfall - bemutatkozik az Atlas

Bár az Atlast nem igazán kell bemutatni azoknak, akik figyelemmel követték a Titanfall eddig megjelent előzetes anyagait, az igaz, hogy ez a titánkaszt még nem kapott olyan flancos trailert, mint az Ogre és a Stryder.

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

VGX 2013: Titanfall előzetesek érkeztek

A Titanfall eddigi látnivalóiban a titánoknak csak egyetlen típusát láttuk, a minap azonban további két kasztról hullott le a lepel: bemutatkozik a lomha, de erős Ogre, és a könnyű és gyors Stryder.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

VGX 2013: Titanfall és Nintendo-bejelentés is lesz

Egyre több teasert kapunk a két hét múlva esedékes VGX kapcsán, a hétvégén például kiderült, hogy a Titanfall is ott lesz a díjátadón, sőt a Nintendo is megejt valamilyen bejelentést. Izgulunk!

Videón a közeljövő Xbox One-os játékai

A nyitójátékok hulláma után ideje figyelmünket az elkövetkezendő hónapok játéktermése felé fordítani. A Microsoft már egy feszes trailerben vetíti előre, hogy milyen címekre érdemes költenünk 2014-ben.