Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

Frissítve: Traileren a Titanfall Expedition DLC-je

A hónap végén három új térképpel bővül a Respawn Entertainment alkotása, az Expedition DLC-ért 9,99 dollárt kell leszurkolnunk. A készítők most egy előzetes formájában mutatják be nekünk a csomagot.

Brit toplista: visszatért a Titanfall

Egy hétig adta át másnak a dobogó legfelső fokát a Titanfall, a múlt héten ismét a Respawn Entertainment FPS-e volt a legkeresettebb játék. Egyetlen újoncunk volt, de ő meg sem közelítette az élbolyt.

Titanfall - Xbox 360-on késnek a frissítések

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall Xbox 360-as változata is megkapja azokat a frissítéseket és DLC-ket, amiket a többi verzió, de csak késéssel - az Expedition például júniusban jön.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.

Itt vannak az EA számai, közeleg az új Sims

Folytatjuk üzleti délelőttünket, ezúttal az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentése van soron. A legfontosabb hírt, a Need for Speed kihagyását már megírtuk, lássuk, milyen érdekességek derültek még ki!

Titanfall - screenshotok az új DLC-ből

Még a hónap folyamán befut a Titanfall első pályacsomagja, az Expeditionből ma öt screenshotot nézhettek meg ízelítőként - a kiegészítő mindhárom térképéről akad kép természetesen.

Mobilos stúdiót alapított Vince Zampella

Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment alapítója, Vince Zampella mobilos játékok fejlesztésébe vágott, a Call of Duty és a Titanfall atyja ezért megalapította a Nuclear Divisiont. Kíváncsian várjuk az első alkotásukat!

Brit toplista: a pilóták haja még mindig tart

Eseménytelen volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, nem volt olyan premier, ami átrendezhette volna a brit játékeladási toplistát. A Titanfall megint vezet, ez már sorban a harmadik aranyérme.

Így néz ki a Titanfall Expedition DLC-je

A jövő hónapban érkezik a Titanfall első tartalmi bővítése, az Expedition DLC, ami három pályát tartalmaz majd. Az egyikről - a War Gamesről - már egy csokornyi screenhotot is be tudunk mutatni.