Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Brit toplista: megint vezet a Titanfall

A múlt héten megjelent Xbox 360-as verzió felpörgette csöppet a Titanfall eladásait, a játék így még az aktuális - és állandó favoritnak számító - LEGO-játékot is megelőzte a brit toplistán.

Íme, a Titanfall első DLC-je

A Respawn a PAX Easten jelentette be a Titanfall első DLC-jét, ami a korábbi híreknek megfelelően három új pályával bővíti majd a játékot. A fícsör- és a játékmódlistán is lesz frissítés, de azért nem kell fizetni.

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenések nem lesznek a héten, de attól még tudunk miből válogatni: átélhetjük majd Bilbo kalandjait legósítva, Xbox 360-on is nyúzhatjuk a Titanfallt, és folytatódik a The Wolf Among Us is.

Titanfall - így néz ki Xbox 360-on

Pénteken érkezik a boltok polcaira a Respawn Entertainment első játékának Xbox 360-as verziója, amely sajnos nem készült el a márciusi premierre. Néhány játékos már rátette a kezét, így megnézhetjük közelebbről is.

Xbox One - mire képes a felhő?

Sok mindenre, de ami a legfőbb: leveszi a terhet a masinánkról, elvégre a Microsoft Azure szerverei számolnak ki egy csomó erőforrás-igényes dolgot a háttérben. Techdemót kaptunk a cloud erejéről.

Titanfall-verseny az Xbox Live-on

Keménynek érzed magad a Respawn Entertainment játékában? Xboxon nyomulsz és jól jönne egy év Gold-tagság? Ha az előző két kérdésre igennel válaszoltál, akkor olvass tovább figyelmesen!

Brit toplista: még mindig vezet az inFamous

Hiába jelent meg a múlt héten több új játék is, egyik sem tudta megközelíteni a brit játékeladási toplista dobogóját. Az inFamous tehát még mindig vezet, miközben a Diablo csak a hatodik lett.

Titanfall - egymásnak eresztik a csalókat

Rendhagyó módon védekezik a Titanfall csalói ellen a Respawn Entertainment: aki cheatel, az továbbra is játszhat, viszont csak és kizárólag a többi cheater ellen. Megnéznék egy ilyen meccset!

Blogajánló: Vendégszerkesztő Special Edition

A legutóbbi blogajánlóval akaratunkon kívül, de elég nagy vitát kavartunk, ezért úgy gondoltuk, ezúttal a háttérbe vonulunk, és négy vendégszerkesztőnek adjuk át a stafétát. Lássuk őket!