Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Titanfall - screenshotok az új DLC-ből

Még a hónap folyamán befut a Titanfall első pályacsomagja, az Expeditionből ma öt screenshotot nézhettek meg ízelítőként - a kiegészítő mindhárom térképéről akad kép természetesen.

Mobilos stúdiót alapított Vince Zampella

Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment alapítója, Vince Zampella mobilos játékok fejlesztésébe vágott, a Call of Duty és a Titanfall atyja ezért megalapította a Nuclear Divisiont. Kíváncsian várjuk az első alkotásukat!

Brit toplista: a pilóták haja még mindig tart

Eseménytelen volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, nem volt olyan premier, ami átrendezhette volna a brit játékeladási toplistát. A Titanfall megint vezet, ez már sorban a harmadik aranyérme.

Így néz ki a Titanfall Expedition DLC-je

A jövő hónapban érkezik a Titanfall első tartalmi bővítése, az Expedition DLC, ami három pályát tartalmaz majd. Az egyikről - a War Gamesről - már egy csokornyi screenhotot is be tudunk mutatni.

Brit toplista: még mindig vezet a Titanfall

A Titanfall annak ellenére is kitartott a brit toplista élén, hogy a múlt héten boltokba került a focivébé hivatalos játéka, ami a köztudottan focimániás angoloknál biztos sikerre volt ítélve.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Brit toplista: megint vezet a Titanfall

A múlt héten megjelent Xbox 360-as verzió felpörgette csöppet a Titanfall eladásait, a játék így még az aktuális - és állandó favoritnak számító - LEGO-játékot is megelőzte a brit toplistán.

Íme, a Titanfall első DLC-je

A Respawn a PAX Easten jelentette be a Titanfall első DLC-jét, ami a korábbi híreknek megfelelően három új pályával bővíti majd a játékot. A fícsör- és a játékmódlistán is lesz frissítés, de azért nem kell fizetni.

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenések nem lesznek a héten, de attól még tudunk miből válogatni: átélhetjük majd Bilbo kalandjait legósítva, Xbox 360-on is nyúzhatjuk a Titanfallt, és folytatódik a The Wolf Among Us is.