Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Titanfall - titánok és botok nélküli játékmód jön

A Titanfall hatodik frissítése sok más változtatás és javítás mellett egy új játékmóddal is kibővíti az FPS-t: ebben nem lesznek titánok és botok sem, csak a játékosok rohangálnak majd a pályákon.

Az ingyen hétvégék hétvégéje

Úgy tűnik, ezen a hétvégén a kiadók nagyon szeretnék, ha kipróbálnánk a közelmúlt pár nagy címét. Mind az Originen, mind pedig a Steamen lehetőségünk van korlátozott ideig ingyenesen játszani.

GC 2014: Jön az utolsó Titanfall pályacsomag

A Respawn Entertainment bemutatta a harmadik és egyben utolsó pályacsomagot az idén tavasszal megjelent sci-fi shooterhez, melynek alcíme IMC Rising lett, és még 2014 őszén megérkezik.

Hárommillió eladott Titanfall

A Titanfall március 13-án érkezett meg Európába az Xbox One és PC platformokra, majd április 11-én megjelent az Xbox 360-ra is. Az azóta eltelt idő alatt a sci-fi shooter mintegy 3 millió példányos eladásra tett szert.

Elérhető a Titanfall: Frontier’s Edge DLC

Tegnap óta elérhető a Titanfall második letölthető csomagja, amely három új pályával bővíti a felhozatalt - egy friss gameplay trailerünk is van róla. A DLC apropóján a PC-sek olcsóbban vásárolhatnak Season Passt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.

A jövő héten jön az új Titanfall-pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. Közben gyanús álláshirdetés jelent meg a fejlesztők honlapján.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!