Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

Elérhető a Titanfall: Frontier’s Edge DLC

Tegnap óta elérhető a Titanfall második letölthető csomagja, amely három új pályával bővíti a felhozatalt - egy friss gameplay trailerünk is van róla. A DLC apropóján a PC-sek olcsóbban vásárolhatnak Season Passt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.

A jövő héten jön az új Titanfall-pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. Közben gyanús álláshirdetés jelent meg a fejlesztők honlapján.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Titanfall - íme, a második pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette a Titanfall második pályacsomagját, ami a Frontier's Edge címet kapta. A megjelenéséről nem mondott semmi konkrétat, a korábbi infók alapján szeptember végéig kell befutnia.

Még két DLC érkezik a Titanfallhoz

A kisebb ingyenes frissítések mellett még két nagyobb letölthető tartalom érkezik a tavasszal megjelent Titanfallhoz. Ezek megjelenési idejéről kaptunk most némi információt.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Két napig ingyenes a Titanfall

Az On the House után újabb kezdeményezéssel rukkolt elő az Electronic Arts, az Origin Game Time címke alatt futó játékokat bizonyos ideig ingyenesen tolhatjuk. Elsőként a Titanfallt lehet kipróbálni.