Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

Már regisztrálhatunk a Titanfall bétatesztjére

Hölgyek és urak, elérkezett a béta ideje: egészen pontosan február 14-én veszi kezdetét a Titanfall bétatesztje, ha ki akarod próbálni a Respawn multis lövöldéjét, ne habozz véglegesíteni a szándékodat!

Két hetet csúszik az Xbox 360-as Titanfall

Az EA sajnálattal jelentette be a Twitteren, hogy a Titanfall Xbox 360-as verziója két hetet késni fog. Nem a Respawnt illeti záptojáseső, hanem a portolást végző Bluepoint csapatát. Kell még nekik némi extra fejlesztési idő.

Íme, a Titanfall gépigénye

A Respawn Entertainment társalapítója, Vince Zampella, a Twitterén árulta el milyen gépre is lesz szüksége annak, aki PC-n akar belekóstolni a márciusban érkező Titanfall izgalmaiba.

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...

Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Frissítve: Titanfall - infók a nyílt bétatesztről

Egy francia játéküzlet plakátján az olvasható, hogy február közepén indul a Titanfall nyílt bétatesztje és egy héten át tart majd. Könnyen lehet, hogy a márciusi megjelenés előtt minden érdeklődő tehet vele egy próbát.

Titanfall - lehetséges a nyílt bétateszt

Miközben a rajongók irigylő pillantásokat vetnek a Titanfall zárt alfatesztjében résztvevőkre, a Respawn Entertainment illetékese a Twitteren elárulta, hogy nem zárja ki a nyílt bétateszt lehetőségét.

Titanfall - még több gameplay

Javában zajlik a Respawn Entertainment játékának zárt alfatesztje, de hiába a titoktartási kötelezettség, annak rendje és módja szerint szivárognak ki a látnivalók a korai változatról. Közel húsz percen át mozog a Titanfall.

Titanfall - kiszivárgott látnivalók

Jelenleg is zajlik a Titanfall zárt alfatesztje, így annak rendje és módja szerint elindultak a szivárogtatások is. Most egy raklapnyi látnivalót nézhettek meg a Respawn Entertainment játékáról.