Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Titanfall - az elmaradhatatlan season pass

Nem maradhat season pass nélkül a Titanfall sem, a minap a Respawn hivatalosan is vázolta, hogy mire számíthatnak azok, akik egyben fizetnek elő a játék összes letölthető kiegészítőjére.

Titanfall - befutott a launch trailer

A jövő héten jelenik meg a Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint azt, hogy alapjaiban reformálja meg a kompetitív multis játékokat. Vajon tényleg forradalmat szül?

Hangulatos tévéreklámot kapott a Titanfall

Egyre záporoznak a tévéreklámok, a rövid, de velős előzetesek, ahol nettó harminc másodpercben kell megmutatni a közönségnek, hogy a promózott játék kötelezően beszerzendő darab. A Titanfallé meggyőző.

Titanfall - kiszivágott infók és képek

Habár a Respawn Entertainment alkotása egy hét múlva jelenik meg, mégsem tudunk szinte semmit a várható pályafelhozatalról és játékmódokról. Egy névtelen forrás persze a segítségünkre sietett, lássuk a pletykákat!

Elkészült a Titanfall és az inFamous

Két aranylemezes bejelentés is jutott mára: a Respawn Entertainment és a Sucker Punch szinte egyszerre harangozta be, hogy elkészült a Titanfall és az inFamous: Second Son.

Titanfall - kicsomagoljuk a gyűjtői kiadást

Vajon mi fér bele egy olyan gyűjtői kiadásba, aminek az árából egy fél Xbox One-t lehetne venni? Például egy 45 centis szobor, ami többféle módon is kivilágítható - nagyon durván néz ki!

A briteknél már csökkentik az Xbox One árát

A Microsoft bejelentette, hogy olyan Xbox One-t dobnak piacra hamarosan, amihez ajándékba jár a Titanfall is, ami viszont még érdekesebb, hogy ezzel párhuzamosan a briteknél csökkentik is a konzol árát.

Kétmillió bétázó a Titanfallban

A Respawn Entertainment közösségi menedzsere a Polygonnak elmondta, hogy kétmillió felhasználó vetette bele magát a Titanfall bétatesztjébe. A csapat most a hibák kijavításán munkálkodik.

Titanfall bétateszt

Izzadó tenyér, teleköpködött headset, mindent porcikánkat átható adrenalinfröccs – röviden így tudnánk összefoglalni a Titanfall bétaverziójával eltöltött időnket. Egyből rákattantunk, s rááldoztuk a drága hétvégénket is.

Frissítve: Nyílt bétába lép a Titanfall

A tervezettel ellentétben nyílt béta fázisba lép a Titanfall, mindezt a Respawn Entertainment egyik alapítója, Vince Zampella jelentette be a Twitterén. A játék 24 órán belül mindenki számára elérhető lesz az eddigi platformokon.