Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Berlinben nem aprózták el a Titanfall-premiert

Életnagyságú Titanfall-szoborral ünnepelték a játék megjelenését Berlinben: a városban most egy hatalmas titán védi a járókelőket, épphogy nem markol fel valakit, hogy beültesse a mellkasába...

Frissítve: Élőszereplős kisfilmet kap a Titanfall?

Minden jel szerint. Bár az Electronic Arts és a Respawn Entertainment még nem erősített meg semmit, az efféle kisfilmekre szakosodott Playfight már elkezdte teaselni az anyagot.

Titanfall - kiszivárgott az intró

A héten kerül a boltokba a Respawn Entertainment multis lövöldéje, ám a leleményes szivárogtatóknak hála már megtekinthető a játék bevezető animációja. Tökéletes választás a hátralévő napokra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jó hír az, hogy két fontos megjelenésünk is lesz a héten, sőt a mozikba is érkezik egy erősen videojátékos vonatkozású film. A rossz hír, hogy ezeken kívül túl sok érdekességre nem számíthatunk.

Múltidézés Titanfall módra

Ötletes módon promózza az Electronic Arts a Titanfallt: klasszikus Atari-játékokat szabott át titánosra, ezeket pedig bárki kipróbálhatja a böngészőjében. Elsőként az Asteroids mutatkozott be.

Titanfall - az elmaradhatatlan season pass

Nem maradhat season pass nélkül a Titanfall sem, a minap a Respawn hivatalosan is vázolta, hogy mire számíthatnak azok, akik egyben fizetnek elő a játék összes letölthető kiegészítőjére.

Titanfall - befutott a launch trailer

A jövő héten jelenik meg a Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint azt, hogy alapjaiban reformálja meg a kompetitív multis játékokat. Vajon tényleg forradalmat szül?

Hangulatos tévéreklámot kapott a Titanfall

Egyre záporoznak a tévéreklámok, a rövid, de velős előzetesek, ahol nettó harminc másodpercben kell megmutatni a közönségnek, hogy a promózott játék kötelezően beszerzendő darab. A Titanfallé meggyőző.

Titanfall - kiszivágott infók és képek

Habár a Respawn Entertainment alkotása egy hét múlva jelenik meg, mégsem tudunk szinte semmit a várható pályafelhozatalról és játékmódokról. Egy névtelen forrás persze a segítségünkre sietett, lássuk a pletykákat!

Elkészült a Titanfall és az inFamous

Két aranylemezes bejelentés is jutott mára: a Respawn Entertainment és a Sucker Punch szinte egyszerre harangozta be, hogy elkészült a Titanfall és az inFamous: Second Son.