Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

E3 2014: Két új játékmód jön a Titanfallhoz

Ahogy arra lehetett számítani, a Titanfall folytatásáról nem beszélt a Respawn az idei E3-on, ettől függetlenül néhány aprósággal azért meglepte a rajongóit. Két új játékmód érkezik hamarosan.

E3 2014: Multiplatform Titanfall 2-ről pletykálnak

A The Wall Street Journal is bezsebelt egy szaftos infót az E3 előtti felfordulásban, a lap úgy tudja, hogy a Titanfall 2 már Xbox One-ra és PS4-re is elkészül majd. Ugyanakkor nem valószínű, hogy ma bejelentik.

Brit toplista: visszavette a vezetést a FIFA 14

Ha nem történik semmi a brit toplistán, az csak az aktuális FIFA-epizódnak jó: a focimániás angoloknál előbb-utóbb visszatér az élvonalba az EA Sports játéka, nem történt ez másképp most sem.

Kivesznek két játékmódot a PC-s Titanfallból

Már csak privát meccsként lehet Capture the Flaget és Pilot Huntert játszani a Titanfall PC-s verziójában, így egy darabig három játékmóddal kell beérnie a számítógépen játszóknak.

Elérhető a Titanfall-alkalmazás

Egészen mostanáig kellett várnunk a Titanfall társalkalmazására, amely már tölthető az App Store-ból és a Google Playből. A telefonunkat játék közben egyfajta második képernyőként használhatjuk.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

Frissítve: Traileren a Titanfall Expedition DLC-je

A hónap végén három új térképpel bővül a Respawn Entertainment alkotása, az Expedition DLC-ért 9,99 dollárt kell leszurkolnunk. A készítők most egy előzetes formájában mutatják be nekünk a csomagot.

Brit toplista: visszatért a Titanfall

Egy hétig adta át másnak a dobogó legfelső fokát a Titanfall, a múlt héten ismét a Respawn Entertainment FPS-e volt a legkeresettebb játék. Egyetlen újoncunk volt, de ő meg sem közelítette az élbolyt.

Titanfall - Xbox 360-on késnek a frissítések

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall Xbox 360-as változata is megkapja azokat a frissítéseket és DLC-ket, amiket a többi verzió, de csak késéssel - az Expedition például júniusban jön.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.