Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Titanfall - íme, a második pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette a Titanfall második pályacsomagját, ami a Frontier's Edge címet kapta. A megjelenéséről nem mondott semmi konkrétat, a korábbi infók alapján szeptember végéig kell befutnia.

Még két DLC érkezik a Titanfallhoz

A kisebb ingyenes frissítések mellett még két nagyobb letölthető tartalom érkezik a tavasszal megjelent Titanfallhoz. Ezek megjelenési idejéről kaptunk most némi információt.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Két napig ingyenes a Titanfall

Az On the House után újabb kezdeményezéssel rukkolt elő az Electronic Arts, az Origin Game Time címke alatt futó játékokat bizonyos ideig ingyenesen tolhatjuk. Elsőként a Titanfallt lehet kipróbálni.

E3 2014: Két új játékmód jön a Titanfallhoz

Ahogy arra lehetett számítani, a Titanfall folytatásáról nem beszélt a Respawn az idei E3-on, ettől függetlenül néhány aprósággal azért meglepte a rajongóit. Két új játékmód érkezik hamarosan.

E3 2014: Multiplatform Titanfall 2-ről pletykálnak

A The Wall Street Journal is bezsebelt egy szaftos infót az E3 előtti felfordulásban, a lap úgy tudja, hogy a Titanfall 2 már Xbox One-ra és PS4-re is elkészül majd. Ugyanakkor nem valószínű, hogy ma bejelentik.

Brit toplista: visszavette a vezetést a FIFA 14

Ha nem történik semmi a brit toplistán, az csak az aktuális FIFA-epizódnak jó: a focimániás angoloknál előbb-utóbb visszatér az élvonalba az EA Sports játéka, nem történt ez másképp most sem.

Kivesznek két játékmódot a PC-s Titanfallból

Már csak privát meccsként lehet Capture the Flaget és Pilot Huntert játszani a Titanfall PC-s verziójában, így egy darabig három játékmóddal kell beérnie a számítógépen játszóknak.

Elérhető a Titanfall-alkalmazás

Egészen mostanáig kellett várnunk a Titanfall társalkalmazására, amely már tölthető az App Store-ból és a Google Playből. A telefonunkat játék közben egyfajta második képernyőként használhatjuk.