Diablo III: Reaper of Souls PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Készül a Diablo III első kiegészítőlemeze, a Reaper of Souls.
1599919200

Jöhet egy kis démonirtás és sportolás a hétvégére?

Erre a hétvégére is készült a Microsoft ingyenesen pörgethető játékokkal a Free Play Days keretein belül, így amennyiben a hétvégét az Xbox One társaságában töltenétek, de nincs mivel játszanotok, akkor most három címet is kipróbálhattok.
1584010800

Távozott a Blizzardtól az Overwatch írója

Michael Chu két teljes évtizeden át dolgozott a Blizzard berkeiben, szerdán azonban bejelentette a stúdiótól való távozását. Chu számos nagy sikerű projekten dolgozott, s neki köszönhetjük számos Overwatch-hős háttérsztoriját is.
1581955200

Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1572530400

A Diablo II stílusára hajaz majd a Diablo IV?

Hamarosan bejelentésözönt zúdít ránk a Blizzard, addig azonban a pletykáké és a szivárgásoké a főszerep. Ha hihetünk a Redditen felbukkant infóknak, szeretni fogják a rajongók az új Diablót.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1571662800

Reklám árulkodik a Diablo IV-ről

Az egyik legnagyobb kérdés az idei BlizzCon kapcsán, hogy vajon előkerül-e a Diablo várva-várt negyedik része. Biztosat persze még nem tudunk, de az talán jó előjel, hogy a sorozat új artbookját már a Diablo IV artworkjeivel (is) hirdetik.
1556265600

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.
1550066422

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.