Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Befutottak a PlayStation Plus Essential augusztusi címei

A nyár utolsó hónapja kedvez majd a sport és az elvontabb videójátékok kedvelőinek is. Csekkoljátok le a friss címeket!

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential júliusi címei

Bár maga a Sony még nem erősítette meg: kiszivárogtak a PlayStation Plus katalógusába érkező videójátékok és azok is, amiktől el kell majd búcsúznunk!

Stephen King is segített az első Alan Wake elkészültében

Az eredeti játék az írótól származó idézettel nyit, Sam Lake pedig most elárulta, hogy hogyan tettek szert a szövegre, és hogy milyen jó fej is Stephen King.

Meglepetés: Switchen is megjelent az Alan Wake Remastered

Egy évvel ezelőtt jelentős ráncfelvarrást kapott mindenki kedvenc zseblámpás regényírója, a Switch-tulajok azonban sajnos kimaradtak a buliból... egészen mostanáig.

Otthagyta az Alan Wake-sorozat showrunnere a projektet

Göröngyös úton halad az Alan Wake-sorozat forgatása, most épp a showrunner hagyta ott a stábot.

Alan Wake Remastered teszt

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.

Egyre biztosabb, hogy Switchre tart az Alan Wake

Noha hivatalos bejelentést még mindig nem kaptunk a témában, a brazil korhatár-besorolásokért felelős szervezet után az ESRB is felvette az adatbázisába a switches Alan Wake Remastered adatlapját.

Brit toplista: csak a második lett a Far Cry 6

Habár a múlt hetet (is) alaposan megszórták játékpremierekkel a kiadók, egyik újonc sem tudta megdönteni az aktuális FIFA-epizód uralmát. Még a Far Cry 6-nak is csak egy második helyre futotta.

Megjelent az Alan Wake Remastered

Tizenegy év után visszatérhetünk Bright Fallsba, ahol feljavított látvánnyal kelnek ismét életre Alan Wake rémálmai. A tegnapi megjelenés mellé természetesen egy utolsó előzetes is dukált.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.