Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

GC 2014: CoD: Advanced Warfare videózuhatag

A napokban több multiplayer játékmenet-videó is napvilágot látott a Call of Duty legújabb részéből, így összegyűjtöttük nektek őket. Három többjátékos pályával ismerkedhettek meg.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Nézd vissza a Call of Duty-bemutatót!

Alig fél óra múlva veszi kezdetét az idei Gamescom első nagyobb attrakciója, a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módjának bemutatója! A Gamekapcson élőben nézhetitek meg a műsort.

GC 2014: Három új Xbox-csomag a láthatáron

Három Xbox One-csomagról is lehullott a lepel a Microsoft sajtókonferenciáján, a korábbi híreknek megfelelően kap egy bundle-t a Sunset Overdrive, de a FIFA 15-öt és az új Call of Dutyt is megvehetjük majd a konzollal együtt.

GC 2014: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft Gamescom-sajtókonferenciája, amit természetesen élőben nézhettek végig nálunk. Nincs más dolgod, mint kattintani, aztán hátradőlni és figyelni a bejelentéseket!

Íme, a CoD: Advanced Warfare gépigénye

A Call of Duty legújabb tagja idén november 4-én jelenik meg, és most megtudtuk azt is, hogy a játék milyen hardvert vár el azoktól, akik a PC-változatot tervezik megvásárolni maguknak.

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.

Sztoritrailert kapott a CoD: Advanced Warfare

A hatalom korrupt, az abszolút hatalom abszolút korrupt - ez lenne a Call of Duty: Advanced Warfare kampányának mögöttes üzenete, amit egy új előzetes mesél el nekünk. Bemutatkoznak a speciális kiadások is.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

Nagyot fog szólni az új Call of Duty

Ezúttal nem marketingértelemben értjük a kifejezést, hanem szó szerint. A Call of Duty: Advanced Warfare készítői többek között a játék hanghatásain is újítanak, így búcsút inthetünk a műanyag hangoknak.