Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

A High Moon is besegít az új Call of Dutynál

Igazak voltak a korábbi találgatások, tényleg a High Moon Studios fejleszti a Call of Duty: Advanced Warfare PS3-as és Xbox 360-as változatát. A Sledgehammer pedig örül, mert nem kell visszafognia magát.

Call of Duty: Advanced Warfare előzetes

A Call of Duty olyan, mint egy kiöregedett örömlány: ahogy telnek az évek, folyton csinosabbnak és okosabbnak akar tűnni, pedig a korát nem tagadhatja le. Íme, az Advanced Warfare, a sorozat idei darabja, a kötelező botox-injekció után.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Activision: még a rossz negyedév is jó lett

Megizzasztotta az Activision-Blizzardot az elmúlt negyedév, de végül jobbak lettek a pénzügyi eredményei a vártnál. A Destiny bétatesztelése júliusban indul, a World of Warcraft új kiegészítője már most tarol.

Milyen volt a Sledgehammer előző Call of Duty-ja?

A Sledgehammert mostanság a Call of Duty: Advanced Warfare miatt emlegetjük leginkább, pedig a srácoknak nem ez volt az első Call of Duty-projektjük: most erről is beszéltek egy keveset.

Call of Duty: Advanced Warfare - még több kép

Egy rajongói oldal friss screenshotokra tette rá a kezét a Call of Duty: Advanced Warfare-ről, de nem ám a hétvégi trailerből kilopott képekről van szó, hanem teljesen új darabokról. Az Elysium című film hatása nyilvánvaló.

CoD: Advanced Warfare - részletek és képek

Miután tegnap reggel kiszivárgott a Call of Duty: Advanced Warfare leleplező trailere, az Activision kénytelen volt két nappal korábban bejelenteni a frencsájz következő darabját. A játék a jövőben, 2054-ben játszódik majd.

Íme, a Call of Duty: Advanced Warfare

Az Activision begyújtotta a rakétákat: május 4-én rántja le a leplet a Sledgehammer Games által készített Call of Dutyról. A Game Informer szállította az első képet, és már a trailer is kiszivárgott róla.

Az első kép a 2014-es Call of Dutyról

Idén ősszel sem maradunk Call of Duty nélkül, az aktuális epizódot a Sledgehammer Games rakja össze, és az ígéretek szerint ez lesz az első igazi next-gen CoD. Az első screenshot már napvilágot látott.