Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Call of Duty: Advanced Warfare teszt

A jövő háborújában a katonák szinte emberfeletti képességekkel rendelkeznek. Mesterséges külső vázzal a hátukon óriásikat ugranak, brutális erőt fejtenek ki, elmosódnak azok a határok, amik esendővé teszik az embert.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Brit toplista: rekorder a Grand Theft Auto V

A PlayStation 4-es és az Xbox One-os változat megérkezésével újra kilőttek a GTA V eladásai, de annyira, hogy a játék ezzel az Egyesült Királyság legkeresettebb játékává vált. Eddig a Call of Duty: Black Ops volt a csúcstartó.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Szépen fogy a Call of Duty: Advanced Warfare

Az idei év legnagyobb szórakoztatóipari startját produkálta a legújabb Call of Duty - tudtuk meg az Activisiontől. Egyetlen játék, film, könyv vagy zene sem hozott olyan szépen a konyhára, mint az Advanced Warfare.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Még mindig a Call of Duty: Advanced Warfare vezeti a brit játékeladási toplistát, ami ugye azért szép teljesítmény, mert a múlt héten érkezett kihívó bőven. Az Assassin's Creed: Unity csak a második lett.

Éles az első CoD: Advanced Warfare-foltozás

Bár egyelőre csak a PC-sek örülhetnek, a Call of Duty: Advanced Warfare-hez érkező javítócsomagot hamarosan a konzoltulajdonosok is letölthetik. Addig is vessetek egy pillantást a foltozásba foglalt változások listájára.

Brit toplista: megverte a FIFA-t az új Call of Duty

Sokan próbálkoztak ugyan, de végül csak a Call of Duty: Advanced Warfare tudta megverni a FIFA 15-t a brit játékeladási toplistán. Az új Call of Duty szépen szerepelt, a Ghostsnál is jobban indított.

Mi lesz az Advanced Warfare dedikált szervereivel?

A rajongótábor feszülten várja, hogy vajon mikor kezdi meg működését a CoD: Advanced Warfare dedikált szerverhálózata. A Sledgehammer ugyan válaszolt a kérdésre, a mondandójuk mégsem nyugtatott meg senkit.

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!