Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Megjelent a CoD: Advanced Warfare

Ma landol a boltokban a Call of Duty 11. része, így csokorba gyűjtöttük a legfrissebb fejleményeket a premier körül. Szó lesz a framerate-ről, az Activision eladási jóslásairól és minden másról, ami érdekes lehet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkeztünk a novemberhez, ha maradt még az idei évben játékmegjelenés, az jó eséllyel ebben a hónapban teszi majd tiszteletét. Ez a hét máris erősen indul, elrajtolt a legújabb Call of Duty.

Jönnek a zombik a CoD: Advanced Warfare-be

Noha általában a Treyarch-féle Call of Dutykban találunk zombimódot, nagyon úgy néz ki, hogy a Sledgehammer is egy hasonló kooperatív mókában gondolkodik az Advanced Warfare-ben. Egy kiszivárgott trailerrel is szolgálhatunk.

Élőszereplős traileren a CoD: Advanced Warfare

A Sledgehammer alkotása a jövő héten landol a boltokban, de az Activision még nem állt le a kedvcsinálókkal. A legújabb élőszereplős trailert az a Peter Berg rendezte, akinek a Lone Survivor című filmet köszönhetjük.

CoD: Advanced Warfare - mire jó a szezonbérlet?

Az Activision külön előzetest szentelt a Call of Duty: Advanced Warfare-hoz váltható season passnek, amellyel hozzáférhetünk a megjelenés után érkező négy DLC-hez és egy exkluzív térképhez a premier napján.

Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.

Dupla XP halloweenre a Call of Dutyban

Halloween alkalmából dupla XP-t kapnak a játékosok a két legutóbbi Call of Duty-részben. Emellett egy Ustream-felhasználónak köszönhetően kiszivárgott pár részlet az új epizódból is.

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.

Dedikált szervertámogatás az új Call of Dutyban

A Sledgehammer Games bejelentette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare támogatja majd a dedikált szervereket is. Nem meglepő a hír, elvégre már a Ghostsban is indíthattunk privát szervereket.

CoD: Advanced Warfare - frissült a gépigény

Két hét múlva érkezik a Call of Duty legújabb része és ennek apropóján frissült a játék a gépigénye. Úgy tűnik, egy kicsit combosabb gépre lesz szükség, mint azt a fejlesztők eredetileg gondolták.