Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

CoD: Advanced Warfare - Új DLC érkezett

Ha számodra fontos, hogy egyedi külsővel ruházd fel katonádat a Call of Duty: Advanced Warfare-ben, akkor most itt a remek lehetőség, a játék friss csomagjával ugyanis fegyvereinket és exoskeletonunkat is kipofozhatjuk.

Hogyan teljesít az előző generáció?

Az új generációs konzolok megjelenése után kicsit megfeledkeztünk az Xbox 360-ról és a PS3-ról. A Digital Foundry úgy döntött, hogy megnézi, milyen teljesítményt nyújtanak az év végén megjelent címek az előző generáción.

Brit toplista: ismét a FIFA vezet

Nagyobb megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek változások, az első öt helyet például ugyanazok a címek foglalják el, mint a múlt héten. A FIFA 15 lett az aranyérmes.

Kevesebb Call of Duty fogyott Amerikában az idén

Amerikában már biztos bejött az elemzők becslése, miszerint idén is folytatódik a Call of Duty-sorozat eladásainak csökkenése. Ettől függetlenül így is az Advanced Warfare volt az USA legkeresettebb játéka 2014-ben.

A hétvégén kipróbálható az új Call of Duty multija

Az egész hétvégén ingyenesen játszható a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos üzemmódja a Steamen. Ráadásul a teljes verziót is 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők. Deal?

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

Brit toplista: a hatodik helyen nyitott a The Crew

Nem sikerült nagyot domborítania a Ubisoft multiplayer-orientált autóversenyének a briteknél, a játék csak a hatodik helyen nyitott a helyi játékeladási toplistán. Az aranyérmes megint a FIFA 15 lett.

Interjú a Digic Pictures-szel

Hazánk legsikeresebb animációs stúdiójának sikerszériája meredeken ível felfelé, legutóbb a CoD: Advanced Warfare átvezetőit rakta össze a Digic Pictures. Emellett mi sem mentünk el szó nélkül, mikrofonvégre kaptuk a srácokat.

Brit toplista: újra vezet a Call of Duty

A fekete péntek-mánia az Egyesült Királyságba is begyűrűzött, így elsősorban ennek köszönhető, hogy a múlt hét legkeresettebb játéka a Call of Duty: Advanced Warfare lett. A GTA V már csak a harmadik.

Advanced Warfare - januárban jönnek a zombik

Az újév első hónapjában landol a Call of Duty: Advanced Warfare első bővítménye, a Havoc, amely a régóta várt zombimódot is tartalmazza. Az Exo Zombiesban társainkkal vállvetve küzdhetünk a rohamokban érkező élőholtakkal.