Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Már készül a Call of Duty: World at War II?

Elképzelhető, hogy jövőre a Call of Duty: World at War II-t hozza el a Treyarch. Mindezt arra alapozzuk, hogy a játék korai dobozfotója felbukkant az Amazon webáruházban. A sorozat visszatér a második világháborúhoz?

Advanced Warfare - az animációkról bővebben

A Sledgehammer Games vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Call of Duty: Advanced Warfare-ről. A videóban a motion capture munkálatokról lesz szó, kiderül, hogyan modellezték le Kevin Spacey arcát.

Így nézett ki a törölt Call of Duty

A Call of Duty: Advanced Warfare fejlesztője, a Sledgehammer Games korábban egy vietnami témájú, harmadik személyű nézőpontot használó Call of Duty-n dolgozott, amelyet idő előtt elkaszáltak. Most belenézhetünk!

CoD: Advanced Warfare - a jövő hadviseléséről

A Sledgehammer Games kiadta a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb fejlesztői naplóját, melyben a jövő háborús technológiáiról és az exoskeleton öltözékről lesz szó. Semmi fikció, száz százalék tudomány.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Call of Duty: Advanced Warfare - így készül a sztori

A Sledgehammer Games kiemelt figyelmet szentel a Call of Duty: Advanced Warfare történetének, az ígéretek szerint mind a történések, mind a karakterek terén nagyot gurítanak majd a srácok.

E3 2014: Az első galériafrissítés

Már most rengeteg kép gyűlt össze az E3-on részt vevő játékokról: igyekeztünk szorgalmasan leszüretelni őket, most pedig egy kalap alatt átnyújtjuk nektek a Metal Gear Solid 5, a Forza Horizon 2 és sok más cím screenshotjait.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

E3 2014: Call of Duty: Advanced Warfare gameplay

A Microsoft-konferenciáját a Call of Duty: Advanced Warfare gameplay bemutatója nyitotta. A jövő városai ostrom alatt állnak, az emberiség egyetlen reménységei a magánhadseregek. Itt az igazi next-gen Call of Duty.

A High Moon is besegít az új Call of Dutynál

Igazak voltak a korábbi találgatások, tényleg a High Moon Studios fejleszti a Call of Duty: Advanced Warfare PS3-as és Xbox 360-as változatát. A Sledgehammer pedig örül, mert nem kell visszafognia magát.