Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Call of Duty: Advanced Warfare - itt a launch trailer

Noha több mint két hét van hátra a Call of Duty: Advanced Warfare premierjéig, az Activision semmit nem bíz a véletlenre, már most meglepett minket a shooter launch trailerével. Eljött a privát hadseregek ideje!

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

Call of Duty: AW - ingyen frissíthetünk nextgenre

A Destinyhez hasonlóan az új Call of Duty játékot is ingyen frissíthetjük előző generációs konzolokról az új generáció képviselőire. Az akció ezúttal is csak a digitális példányokra vonatkozik.

CoD: Advanced Warfare - multis szösszenetek

A tegnapi kampányvideó után ma már a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos üzemmódjába is betekinthetünk néhány - a hivatalos YouTube-csatornáról kiszivárgott - mozgókép segítségével.

Call of Duty: Advanced Warfare - pár perc kampány

Az IGN jóvoltából újra belenézhetünk a Call of Duty: Advanced Warfare egyjátékos kampányába, a rövid küldetést a Sledgehammer társalapítója és fejese, Glen Schofield kommentálja majd nektek.

Alaposan visszaeshetnek a Call of Duty-eladások

Habár az Activision évről évre talál valami adatot, ami miatt az aktuális Call of Duty-epizód rekorder lehet, az igazság az, hogy a sorozatnak egyre nehezebb maga mellé állítani a játékosokat.

CoD: Advanced Warfare - Exo Survival trailer

A Sledgehammer Games által fejlesztett Call of Duty: Advanced Warfare legújabb trailerében a jövő fegyvereit és Kevin Spacey virtuális mását is láthatjuk, ahogy a maguk módján megbirkóznak az ellenállással.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

CoD: Advanced Warfare - harc a dögcédulákért

A Sledgehammer mindenképpen a rajongók kedvében szeretne járni a Call of Duty: Advanced Warfare-ben, ezért a multiba beválogatta a közkedvelt Kill Confirmed módot is. Nem csak az ölés számít, itt a dögcédulákért folyik a harc.