Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
1414738819

Élőszereplős traileren a CoD: Advanced Warfare

A Sledgehammer alkotása a jövő héten landol a boltokban, de az Activision még nem állt le a kedvcsinálókkal. A legújabb élőszereplős trailert az a Peter Berg rendezte, akinek a Lone Survivor című filmet köszönhetjük.
1414566032

CoD: Advanced Warfare - mire jó a szezonbérlet?

Az Activision külön előzetest szentelt a Call of Duty: Advanced Warfare-hoz váltható season passnek, amellyel hozzáférhetünk a megjelenés után érkező négy DLC-hez és egy exkluzív térképhez a premier napján.
1414508441

Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.
1414425631

Dupla XP halloweenre a Call of Dutyban

Halloween alkalmából dupla XP-t kapnak a játékosok a két legutóbbi Call of Duty-részben. Emellett egy Ustream-felhasználónak köszönhetően kiszivárgott pár részlet az új epizódból is.
1414339257

Heti hírösszefoglaló - 43. hét

Rengeteg gépigény, DLC-k, sok-sok trailer, régi játékok új kiadásai: ilyen egy mozgalmas őszi hét a videojátékok világában. A kattintás után elolvashatjátok eheti hírösszefoglalónkat.
1413907205

Dedikált szervertámogatás az új Call of Dutyban

A Sledgehammer Games bejelentette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare támogatja majd a dedikált szervereket is. Nem meglepő a hír, elvégre már a Ghostsban is indíthattunk privát szervereket.
1413788451

CoD: Advanced Warfare - frissült a gépigény

Két hét múlva érkezik a Call of Duty legújabb része és ennek apropóján frissült a játék a gépigénye. Úgy tűnik, egy kicsit combosabb gépre lesz szükség, mint azt a fejlesztők eredetileg gondolták.
1413741600

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.
1413712856

Call of Duty: Advanced Warfare - itt a launch trailer

Noha több mint két hét van hátra a Call of Duty: Advanced Warfare premierjéig, az Activision semmit nem bíz a véletlenre, már most meglepett minket a shooter launch trailerével. Eljött a privát hadseregek ideje!
1413284458

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!