Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Xbox One - így néz ki az új konzolcsomag?

Brazíliában is vannak játékshowk, példának okáért a Sao Paulo-i Brasil Game Show, ahol a Microsoft állítólag bemutatta a Halo: The Master Chief Collection-féle Xbox One bundle-t, amely fehér színű konzollal érkezik.

Új történetelemekkel jön a Halo 2: Anniversary

Emlékeztek még a Halo: Anniversary termináljaira, ahol különböző képregényszerű történetelemekkel gazdagodtunk az univerzumról? Valami hasonlóval készül a 343 Industries a Halo 2: Anniversaryben is.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft Gamescom-sajtókonferenciája, amit természetesen élőben nézhettek végig nálunk. Nincs más dolgod, mint kattintani, aztán hátradőlni és figyelni a bejelentéseket!

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Frissítve: PC-s The Master Chief Collection?

A Halo-széria első négy részének újradolgozott változatát tartalmazó The Master Chief Collection hamarosan a boltok polcaira kerülhet, és az Amazon szerint nem csak Xbox One-ra jön a csomag.

Comic-Con-videón a Microsoft és a BioWare

A San Diegóban megrendezett Comic-Conon idén jelen volt a Microsoft és a BioWare is, és bár a kiadók által itt közölt részletek többségét már ismerhetitek, a konferenciából most egy közel másfél órás részletet láthattok.

Trailert kapott a Halo 2: Anniversary

Új előzetest kapott a Halo 2 felújított változata, a cinematic trailerben a játék feljavított átvezetői kapják a főszerepet. A 343 Industries a Blur Studiosra bízta a feladatot, a srácok remek munkát végeztek.