Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.
Típus: FPS

Trailert kapott a Halo 2: Anniversary

Új előzetest kapott a Halo 2 felújított változata, a cinematic trailerben a játék feljavított átvezetői kapják a főszerepet. A 343 Industries a Blur Studiosra bízta a feladatot, a srácok remek munkát végeztek.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

Halo: Nightfall - befutott az első trailer

Tegnap este a San Diego-i Comic-Conon mutatkozott be a Halo: Nightfall filmsorozat első előzetese, amely a Halo 4 és Halo 5 közti történetet köti össze. Főszereplőnk, Jameson Locke egy távoli kolónián kerül veszélybe csapatával.

Frissítve: Itt az első kép a Halo: Nighfall sorozatból

Megérkezett az első kép a Sergio Mimica-Gezzan által rendezett Halo: Nightfall TV-sorozatból. Igaz, a képen csak egyetlen karaktert, Agent Locke-ot láthatjuk, akit Mike Colter alakít majd.

A heti galériafrissítés

Szerencsére friss képek terén nem beszélhetünk uborkaszezonról, az év 28. hetében olyan játékokról is láthattok anyagot, mint a Fortnite, a Civilization: Beyond Earth, a The Walking Dead új epizódja és a Samurai Warriors 4.

Új traileren a Halo: The Master Chief Collection

Új videó érkezett a Halo: The Master Chief Collectionből, melyben Arbiter monológját hallgathatjuk végig, akinek hangját ezúttal is Keith David adja. Egy kattintás után már csekkolhatjátok is!

Valami készül még Halo témában

A Microsoft E3-as konferenciája a bizonyíték arra, hogy a redmondiak a jövőben is szeretnék elkényeztetni a Halo-sorozat rajongóit, ráadásul most nagyon úgy fest, hogy a cég még nem is terítette ki az összes kártyáját.

E3 2014: Még több Halo 2: Anniversary

Noha a Halo: The Master Chief Collection valószínűleg önmagában megtestesíti a Halo-rajongók álmát, az igazi nyalánkság benne mégis a Halo 2: Anniversary és a Halo 5-ös bétalehetőség...

E3 2014: Mozgásban a Halo 2: Anniversary

A tegnap leleplezett Halo: The Master Chief Collectionben megtaláljuk a Halo első négy részét felújított formában, ezúttal a második rész kampányába tekinthetünk bele. Visszatér a közkedvelt többjátékos szegmens is.

E3 2014: Úton a Halo: The Master Chief Collection

Noha a Halo ötödik része nem jelenik meg idén (mint tudjuk), a pletykáknak megfelelően azért kapunk új tartalmat Halo-témában: érkezik a Halo: The Master Chief Collection a sorozat első négy részével!