Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Launch traileren a Halo: The Master Chief Collection

Már egy hét sincs a Halo: The Master Chief Collection megjelenéséig, így a készítők fellőtték az utolsó trailert is. A videó legalább olyan epikusra sikerült, mint maga a sorozat, így érdemes belekukkantani.

Íme, a Halo 2: Anniversary dokumentumfilmje

Itt az idő arra, hogy a Halo 2 újra a középpontba kerüljön. Elkészült a Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary című dokumentumfilm, amely a remake munkálataiba enged betekintést a 343 Industries jóvoltából.

Launch traileren a Halo 2: Anniversary

Launch trailert kapott a Halo 2 felújított változata, amiben a játék új átvezetőiből láthatunk részleteket. Talán nem túlzás már most kijelenteni, hogy a Blur Studios remek munkát végzett.

Látványos traileren a Halo: Nightfall

Új trailer érkezett a novemberben debütáló Halo: Nightfall sorozatból, melyben egy Jameson Locke nevű fejvadász és csapata kapja a főszerepet. A kattintás után megnézhetitek a több mint két és fél perces előzetest.

Nézzünk bele a Halo: Nightfallba!

A Microsoft jóvoltából most betekintést nyerhetünk a Ridley Scott szárnyai alatt készülő Halo: Nightfall filmsorozatba. Szó lesz a fontosabb karakterekről és pár pillanatot elcsíphetünk magából a digitális szériából is.

Halo Collection - két lemezzel nem lenne az igazi

Sokakat meglepett a 343 Industries azzal a bejelentésével, miszerint a Halo: The Master Chief Collectionhöz egy 20 gigás frissítést is le kell töltenünk az első napon. A készítők szerint ez volt a kisebbik rossz megoldás.

Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

Dokumentumfilm készül a Halo 2: Anniversaryről

A 343 Industries dokumentumfilmet készít Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary címmel, amely a Halo legendás második részének felújítási munkálataiba enged betekintést. Dátum még nincs, előzetes viszont van.

Első napos javítás érkezik a Halo Collectionhöz

Az új generáció eljövetelével a javítások méretei is megnövekedtek, bár hozzá kell tenni, hogy ezúttal inkább a Halo: The Master Chief Collection mérete miatt van szükség a 20 gigás javításra.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!