Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Látványos traileren a Halo: Nightfall

Új trailer érkezett a novemberben debütáló Halo: Nightfall sorozatból, melyben egy Jameson Locke nevű fejvadász és csapata kapja a főszerepet. A kattintás után megnézhetitek a több mint két és fél perces előzetest.

Nézzünk bele a Halo: Nightfallba!

A Microsoft jóvoltából most betekintést nyerhetünk a Ridley Scott szárnyai alatt készülő Halo: Nightfall filmsorozatba. Szó lesz a fontosabb karakterekről és pár pillanatot elcsíphetünk magából a digitális szériából is.

Halo Collection - két lemezzel nem lenne az igazi

Sokakat meglepett a 343 Industries azzal a bejelentésével, miszerint a Halo: The Master Chief Collectionhöz egy 20 gigás frissítést is le kell töltenünk az első napon. A készítők szerint ez volt a kisebbik rossz megoldás.

Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

Dokumentumfilm készül a Halo 2: Anniversaryről

A 343 Industries dokumentumfilmet készít Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary címmel, amely a Halo legendás második részének felújítási munkálataiba enged betekintést. Dátum még nincs, előzetes viszont van.

Első napos javítás érkezik a Halo Collectionhöz

Az új generáció eljövetelével a javítások méretei is megnövekedtek, bár hozzá kell tenni, hogy ezúttal inkább a Halo: The Master Chief Collection mérete miatt van szükség a 20 gigás javításra.

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

Xbox One - így néz ki az új konzolcsomag?

Brazíliában is vannak játékshowk, példának okáért a Sao Paulo-i Brasil Game Show, ahol a Microsoft állítólag bemutatta a Halo: The Master Chief Collection-féle Xbox One bundle-t, amely fehér színű konzollal érkezik.

Új történetelemekkel jön a Halo 2: Anniversary

Emlékeztek még a Halo: Anniversary termináljaira, ahol különböző képregényszerű történetelemekkel gazdagodtunk az univerzumról? Valami hasonlóval készül a 343 Industries a Halo 2: Anniversaryben is.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.