Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Ingyen Halo 3: ODST a felújított Halo-csomaghoz

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross bejelentette, a Halo: The Master Chief Collection katasztrofális rajtja miatt szeretnék kiengesztelni a rajongókat, így tavasszal ingyen megkapjuk a Halo 3: ODST feljavított változatát.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

Combos folt a Halo: The Master Chief Collectionhöz

A Microsoft kiadott egy újabb méretes javítást a Halo: The Master Chief Collectionhöz, ami megannyi léket tapaszt be a játékon. A 343 Industries elnézést kért a játék körüli kellemetlenségekért.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Még mindig a Call of Duty: Advanced Warfare vezeti a brit játékeladási toplistát, ami ugye azért szép teljesítmény, mert a múlt héten érkezett kihívó bőven. Az Assassin's Creed: Unity csak a második lett.

Halo: The Master Chief Collection teszt

A spártai visszatért. John-117 az emberiség utolsó reményeként indul a háborúba. Küldetése ugyanaz, mint korábban. Csak az egész véresebb lesz. Kegyetlenebb. És gyönyörűbb. Ez a Halo: The Master Chief Collection.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon ütős hét vár ránk, gamer legyen a talpán, aki feldolgozza a következő hét nap termését! Duplázik az Assassin's Creed, gurít egy négyest a Halo, és 2015 a Pro Evolution Soccer.

Launch traileren a Halo: The Master Chief Collection

Már egy hét sincs a Halo: The Master Chief Collection megjelenéséig, így a készítők fellőtték az utolsó trailert is. A videó legalább olyan epikusra sikerült, mint maga a sorozat, így érdemes belekukkantani.

Íme, a Halo 2: Anniversary dokumentumfilmje

Itt az idő arra, hogy a Halo 2 újra a középpontba kerüljön. Elkészült a Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary című dokumentumfilm, amely a remake munkálataiba enged betekintést a 343 Industries jóvoltából.

Launch traileren a Halo 2: Anniversary

Launch trailert kapott a Halo 2 felújított változata, amiben a játék új átvezetőiből láthatunk részleteket. Talán nem túlzás már most kijelenteni, hogy a Blur Studios remek munkát végzett.