Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Halo: The Master Chief Collection - jól fogy Steamen

A Steam Charts adatai ugyan nem mutatnak pontos számot, a Microsoft pedig jó ideje nem közöl érdemi eladási statisztikákat, de a rendelkezésre álló infók szerint nagyon jól fut a Steamre is felkerült Halo: The Master Chief Collection.

Félórán át pörög a PC-s Halo: Reach

A hétvégi X019 speciális Inside Xbox-eseményén a Microsoft megerősítette, hogy decemberben érkezik meg a Halo: The Master Chief Collectionbe a PC-n is nyúzható Halo-előzmény, a Halo: Reach. Nézzünk is bele!

GC 2019: Mozgásban a Halo: Reach Firefight módja

Természetesen a PC-n. Noha egyelőre csak a fejlesztés egy korai állapotából származó felvételt kaptunk, a játék már így is egészen remekül futott, és hamarosan remélhetőleg mindenki számára kipróbálható lesz az alkotás.

Így fest 4K-ban a PC-s Halo Reach

Elindult a Halo Reach PC-s bétatesztje, így végre mi is lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a Master Chief Collection első darabja 4K felbontásban, 60 fps-es sebesség mellett. A tesztelők a kampány egyik misszióját próbálhatták ki.

E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

Csúszik a Halo: The Master Chief Collection bétája

Eredetileg áprilisban kellett volna bemutatkoznia a Halo: The Master Chief Collection PC-s bétájának, aminek keretein belül először az előzményeket bemutató Halo: Reach lett volna korábban kipróbálható. Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a béta.

Áprilisban indul a Master Chief Collection PC-s béta

A 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard a Twitteren jelentette be, hogy most áprilisban próbakört kap a Halo: The Master Chief Collection nemrég bejelentett PC-s kiadása.

Master Chief Collection - idén játszható minden rész

Hatalmas örömhírként ért minket is, hogy hamarosan PC-re is ellátogat a Halo: The Master Chief Collection. Az azonban kisebb aggodalomra adott okot, hogy a kollekció játékait csak egymás után kapjuk meg idővel. Hiba volt kétségbe esnünk.

Újabb részletek a The Master Chief Collectionről

Egy reddites kérdezz-felelek során a 343 Industries csapata néhány érdekes technikai részletet árult el a hamarosan számítógépekre költöző Halo: The Master Chief Collectionről. Derék lesz a PC-s port, még FOV-csúszka is lesz benne!