Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

Áprilisban indul a Master Chief Collection PC-s béta

A 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard a Twitteren jelentette be, hogy most áprilisban próbakört kap a Halo: The Master Chief Collection nemrég bejelentett PC-s kiadása.

Master Chief Collection - idén játszható minden rész

Hatalmas örömhírként ért minket is, hogy hamarosan PC-re is ellátogat a Halo: The Master Chief Collection. Az azonban kisebb aggodalomra adott okot, hogy a kollekció játékait csak egymás után kapjuk meg idővel. Hiba volt kétségbe esnünk.

Újabb részletek a The Master Chief Collectionről

Egy reddites kérdezz-felelek során a 343 Industries csapata néhány érdekes technikai részletet árult el a hamarosan számítógépekre költöző Halo: The Master Chief Collectionről. Derék lesz a PC-s port, még FOV-csúszka is lesz benne!

Jön a PC-s Halo: The Master Chief Collection

A Microsoft Store mellett Steamen is elérhető lesz az évek óta hőn áhított pakk, ráadásul a kollekció még a Bungie-féle Halo: Reach alkotással is kibővül, melyet az Xbox One-os játékosok szintén megkapnak.

PC-re is megjelenik a The Master Chief Collection?

A legújabb pletykák szerint az idei E3-on mutatkozhat be a The Master Chief Collection PC-s kiadása, de az sem kizárt, hogy már a jövő héten esedékes Inside Xbox-epizódban kapunk valami információt.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

Xbox One X-frissítést kap a Master Chief Collection

Tovább bővül azoknak a játékoknak a listája, amelyek az Xbox One X premierjét követően valamilyen frissítés keretein belül igyekeznek majd kihasználni a gép erejét. Ezúttal a Halo: The Master Chief Collection is csatlakozott a sorhoz.

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.