Halo: The Master Chief Collection XBOXONE

A Halo-sorozat első négy része egyetlen csomagban.

E3 2015: További Xbox One-játékok jöhetnek PC-re

Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft tényleg komolyan gondolja a PC egyre intenzívebb támogatását. A legújabb pletykák szerint a felújított Gears of War mellett ugyanis további Xbox One-os játékok is átköltözhetnek majd.

Már tölthető a felújított Halo 3: ODST

Végül nem pénteken, hanem tegnap vált letölthetővé a Halo 3: ODST a The Master Chief Collection tulajdonosai számára. A kódokat már kiküldte a Microsoft, nekünk csak be kell váltanunk azokat az Xbox Live-on.

Frissítve: Pénteken jön a felújított Halo 3: ODST

A Microsoft ugyan még adós a formális bejelentéssel, de a játék Xbox.comra kikerült adatlapja szerint pénteken bővül ki a Halo: The Master Chief Collection a felújított Halo 3: ODST-vel.

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.

Májusban jön a felújított a Halo 3: ODST

Novemberben jelent meg a Halo: The Master Chief Collection, melyből többen hiányolták a Halo 3: ODST-t. Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül a felújított változat, most azonban már biztos, hogy jövő hónapban meg is jelenik.

Brit toplista: negyedszerre is Battlefield

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, de túl sok meglepetést ezúttal sem okozott: nem igazán volt megjelenés a múlt héten, így nem is érkezett cím, ami felkavarhatta volna az élmezőnyt.

Microsoft: 6,6 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy 6,6 millió Xboxot szállított ki a boltoknak a karácsonyt is magába foglaló negyedévben.

Kárpótlás a Halo-gyűjtemény tulajdonosainak

Egy hónap ingyenes Xbox Live Gold-előfizetést kaptak azok a Halo: The Master Chief Collection-tulajdonosok, akik december 19. előtt online játszottak a gyűjteménnyel. Ez a Microsoft kárpótlása a gyatra partnerkeresőért.

Cortana a Windows 10 webböngészőjében

Jó okuk lesz a Halo-rajongóknak a Windows 10 beépített böngészőjét használni, hiszen az Internet Explorert lecserélő, egyelőre Spartan kódnéven futó program keresője Jen Taylor hangján szólal meg.

Megjött a Spartan Ops a Halo-kollekcióhoz

Új frissítést kapott a Halo: The Master Chief Collection, ami nemcsak hibajavításokat tartalmaz, de végre a Spartan Ops módot is hozzácsapja a Halo 4-hez. Már tölthető is.