Assassin's Creed: Rogue PS3, X360

A korábban Assassin's Creed: Comet kódnéven futó játék egy, az Atlanti-óceán partvidékén hajózó templomos matróz tevékenységét követi majd.
1457334000

Már készül az Assassin's Creed-mozi folytatása

Habár még hónapokat kell várnunk az Assassin's Creed-film bemutatásáig, az alkotók már most elkezdték a folytatás munkálatainak előkészítését. Michael Fassbender is visszatér majd.
1455904810

Assassin's Creed - viszlát, évenkénti megjelenés!

Ugye idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, és minden jel szerint, ha visszatér a sorozat, akkor is csak kétévente kapunk új részt. A Ubisoft tényleg "felülvizsgálja" a frencsájzt.
1455276600

2016-ban új Assassin's Creed nélkül maradunk

A Need for Speed után újabb sorozatot küld a kiadója pihenőre. Az Assassin's Creed a második rész óta minden évben új, teljes értékű folytatással jelentkezett, idén azonban a kisebb epizódokkal kell beérnünk.
1455188428

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.
1455107400

Frissítve: Ubisoft-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle akció, amelyben a Ubisoft játékai kapták a főszerepet. Noha a Tom Clancy-címekkel kétszer is találkozhattatok így a közelmúltban, most Assassin's Creed és Rayman is került a kalapba.
1450119600

Assassin's Creed - egyben az összes rész?

A NeoGAF egyik fórumozója szúrta ki, hogy a Ubisoft levédette az Assassin's Creed Collection domainjét. Mire készülhet a kiadó? Egybecsomagolva jön az összes rész?
1449835237

Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.
1446724851

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.
1444474808

Friss részletek az Assassin's Creed-filmről

Egy francia mozimagazin interjút készített a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatójával, Jean Julien Baronnet-vel, aki számos érdekességet elárult az Assassin's Creed-filmről. Többek közt azt is, hogy a Batman: Beginsről mintázták.
1444028220

Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.