Assassin's Creed: Rogue PS3, X360

A korábban Assassin's Creed: Comet kódnéven futó játék egy, az Atlanti-óceán partvidékén hajózó templomos matróz tevékenységét követi majd.
1414751450

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!
1413823867

Jade Raymond kilépett a Ubisofttól

A Ubisoft Toronto vezetője és az első Assassin's Creed producere, Jade Raymond tíz év után otthagyja a francia vállalatot és új lehetőségek után néz. A szemrevaló fejlesztőhölgy helyét a jövőben Alexandre Parizeau tölti be.
1413741600

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.
1413284458

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!
1413280821

Orgyilkosvadászat az Assassin’s Creed: Rogue-ban

A tegnapi PC-s bejelentés mellé egy hosszabb gameplay érkezett az Assassin’s Creed: Rogue-ról. Miután Shay kilépett az orgyilkosoktól, a korábbi cimborái lettek a legfőbb ellenségei. Lássuk, miként harcol ellenük!
1413219431

PC-re is megjelenik az Assassin's Creed: Rogue

A Ubisoft ugyan eddig is célozgatott rá, hogy előbb-utóbb PC-re is megjelenhet az Assassin's Creed: Rogue, a játék legújabb trailerének végén azonban hivatalosan is megerősíti a számítógépes változatot.
1411984800

Assassin's Creed: Rogue - valószínűleg PC-re is jön

Noha hivatalosan még nem jelentették be az Assassin's Creed: Rogue-ot PC-re, korábban a Ubisoft sem zárta ki, hogy előbb-utóbb készülhet a játékból számítógépes változat, a hétvégén pedig újabb források árulkodtak erről.
1411138825

2016-ra csúszik az Assassin's Creed-mozi

A Hollywood Reporter szerint mégsem mutatják be jövő augusztusban a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-filmet, a gyártó 2016-ra tolta el a premier dátumát "ütemezési problémákra" hivatkozva.
1410782409

Adewale visszatér az Assassin’s Creed: Rogue-ban

Az Assassin's Creed IV: Black Flagből ismerős első tiszttel is találkozunk a Rogue-ban - erősítette meg a Ubisoft. A Twitterre kiposztolt képen már egy idősebb Adewale-t láthatunk, ezúttal ellenségként.
1410624006

Robert Downey Jr. az Assassin's Creed-filmben?

Lapértesülések szerint az Iron Man sztárja, Robert Downey Jr. is benne lesz a közelgő Assassin's Creed-mozifilmben és nem mást alakít majd, mint a híres tudóst és feltalálót, Leonardo Da Vincit. Öröm a köbön!