Silent Hills PS4

A Gamescom 2014-en visszatért szériát ezúttal a Metar Gear Solid készítője, Hideo Kojima és a híres horrorfilm-rendező Guillermo del Toro készíti el. Hab a tortán, hogy a Walking Dead sorozat szereplője, Norman Reedus (Daryl Dixon) a főhős.
1580112000

Két új Silent Hill-játék van készülőben?

Újabb pletykák reppentek fel a következő Silent Hill-játék(ok) kapcsán, a hírek ráadásul megbízható forrásból érkeznek. Ha igaz a szóbeszéd, akkor egy rebootot és egy epizodikus kalandjátékot is leszállíthat a Konami.
1574668800

Kojima ismét a horrorjátékok felé kacsintgat

Hideo Kojima egyszer már megpróbálkozott a horrorjátékok műfajával, akkor azonban önhibáján kívül semmi nem lett a projektből. Az úriember egyik tweetje alapján azonban jó esély van rá, hogy nem hagyta annyiban a dolgot.
1573466400

Játszd végig belső nézetben a Silent Hill nyitányát!

A Zero Trace Operative fedőnevű Silent Hill-fan az elmúlt öt hónapját egy meglehetősen érdekes projekttel töltötte; elkezdte átalakítani az első Silent Hill-játékot belső nézetű alkotássá, melyet most ki is próbálhatunk teljesen ingyen.
1571058000

Félkarú rablóként tér vissza a Silent Hill

A Konami nem erőlteti mostanság a nagygépes játékfejlesztést, így olyan címek hevernek parlagon nála, mint a Silent Hill. A kiadó persze nem feledkezett meg a címről, csak épp most jutott eszébe, hogy félkarú rablót is lehetne csinálni belőle.
1568037600

Még ma is tartogat rémisztő újdonságokat a P.T.

Hideo Kojima 2014-es horrorkalandja még öt év után is tud olyan mutatni, amitől feláll a szőr a hátunkon. A játékot megbabráló felhasználók egyike rájött, hogy miért is annyira rémisztő Lisa szelleme.
1546765204

VR-ban is játszható a legújabb rajongói P.T.

Az idő előtt lelőtt Silent Hills demója, a P.T. még manapság is foglalkoztatja a nagyérdeműt. A korábban csak PS4-re elérhető játékot egy rajongó most PC-re ültette át az Unreal Engine 4-gyel, teljes VR-támogatással megspékelve.
1531487120

A Konami leállította a rajongói P.T.-t

Már majdnem elkészült az Unreal Engine 4 hajtotta rajongói P.T., de a Konami végül úgy döntött, leállíttatja a projektet. Felszólították a 17 éves Qimsart, hogy nem fejezheti be a munkáját.
1530615650

PC-n is játszható a Silent Hills P.T. demója

Még mindig siratjuk Hideo Kojima és Guillermo del Toro közös projektjét, a Silent Hillst, amit a Konami sajnos elkaszált. Szerencsére a P.T., vagyis a játszható teaser egy moddernek köszönhetően már PC-n is elérhető.
1516611600

Rajongók támasztják fel a P.T.-t

Egy moddercsapat azon dolgozik, hogy feltámasszák a P.T.-t a negyedik generációs Unreal Engine közreműködésével. Ha nem töltötted le időben, vagy letörölted a Silent Hills teaserét, kedvelni fogod!
1473851599

Ilyen lett volna a Silent Hill: Broken Covenant

Mostanában alaposan rájár a rúd a Silent Hill-sorozatra. Nemrég a Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevével fémjelzett rész került a kukába, most pedig kiderült, hogy egy PlayStation 3-exkluzív rész is ment a levesbe.