F1 2015 PC, PS4, XBOXONE

A Codemasters F1-sorozata is átlépett a PS4 és az Xbox One generációjába. Felemás sikerrel.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Ingyenesen tölthető PC-re az F1 2015

A hétvégén veszi kezdetét az idei Forma 1-es szezon, ennek apropóján ingyenesen tölthető le az F1 2015 a Humble Store-ból. Nem árt sietni, az akció ugyanis holnap este véget ér!

Xbox Game Pass - ezekkel bővül júliusban a lista

A Microsoft elhintette, hogy milyen játékokkal bővül júliusban az Xbox Game Pass felhozatala. Jön a Dead Island: Definitive Edition és Resident Evil 6 is, ráadásul minden Payday 2-kiegészítőt 25 százalékkal olcsóbban szerezhetünk meg.

Öt év után végre nyereséges a Codemasters

Miután bejelentette, hogy megmenti a Driveclub mögött álló fejlesztőcsapatot, újabb jó hírrel rukkolt elő a versenyjátékokra szakosodott Codemasters: öt év után először nyereséget tudott elkönyvelni.

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.

F1 2015 teszt

Idén nagy várakozás előzte meg a Codemasters Forma 1-es játékát, mivel a 2015-ös epizód az első a sorozatban, mely Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. Sajnos azonban rengeteg hiányossággal és hibával jelent meg.

Brit toplista: élen rajtolt az új Forma 1-játék

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, és talán nem meglepő, hogy az aranyérmet a frissen megjelent F1 2015 csípte meg. Ami viszont érdekesebb: az új részre sokkal többen voltak kíváncsiak, mint az előzőre.

F1 2015 - problémák a PC-s verzióval

Valami nincs rendjén a világban, egy hónapon belül már a második sikervárományos alkotás silány PC-s verziója csapja ki a biztosítékot a rajongóknál. Ezúttal a Codemasters borzolja a kedélyeket az F1 2015-tel.

Megjelent az F1 2015, itt a launch trailer

Mától elérhető az Codemasters-féle Forma 1-es játék 2015-ös kiadása. A sorozat most először látogat el Xbox One-ra és PS4-re, de természetesen a PC-s verzió sem maradt el.

Frissítve: F1 2015 - később sem lesz karrier mód

Nem igazán reklámozza a Codemasters, de az F1 2015 karrier mód nélkül fog megjelenni. A kiadó tájékoztatása szerint ezt később sem fogják pótolni, csak a következő részben tér majd vissza.