Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

Titanfall 2 - az NVIDIA Titánja is harcba száll

Az NVIDIA megmutatta, hogyan fest majd PC-n a Titanfall folytatása, ha a gépedben a megfelelő hardverek mellett egy Titan X kártya lapul. Ha rendelkezel ilyennel, akkor a 4K-s felbontás melletti 60fps se marad álom.

Befutott a Titanfall 2 gépigénye

Mivel az augusztusi bétateszt kimaradt PC-n, így a rajongók eddig nem tudták, milyen masinán fut majd a Titanfall 2. Szerencsére a Respawn alaposan rágyúr erre a verzióra, rengeteg beállítási lehetőséggel és fps-limit nélkül érkezik.

Titanfall 2 - főszerepben a pilóták

Hiába hullanak titánok az égből, a Titanfall főszereplői akkor is a pilóták: ők azok a szuperkatonák, akik mindenki másnál hatékonyabbak, gyorsabbak, taktikusabbak, és csak ők parancsolhatnak ezeknek a monstrumoknak.

Titanfall 2 - lemez nélkül jön a dobozos PC-s verzió?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Titanfall 2 is követi azt a rossz szokást, miszerint a játék PC-s változatának doboza mindössze egy letöltőkódot fog tartalmazni, fizikai adathordozót viszont nem.

Titanfall 2 - válj eggyé a titánoddal!

Bár a Titanfall 2 csak az októberi őrületben kerül boltokba, a Respawn Entertainment semmit se szeretne a véletlenre bízni, így gőzerővel pörgeti a játék kampányát. Most éppen egy ütős tévéreklámmal.

Titanfall 2 - csinosan indulunk a csatába

Új előzetes érkezett a Titanfall folytatásához, amely azt mutatja be, milyen módon csinosíthatjuk ki a pilótánkat és a titánunkat. Mert oké, hogy háború van, de azért mégsem ülünk be bármibe, nem igaz?

Titanfall 2 - bemutatkoznak a titánok

Múlt héten még csak egy nyúlfarknyi ízelítő erejéig ismerkedhettünk a Titanfall 2 monstrumaival, ma viszont mind a hat játszható titán kapott egy-egy bemutatkozó kedvcsinálót.

A Titanfall 2 kihagyja az EA Accesst

A Respawn megerősítette, hogy a Titanfall folytatása kimarad az EA Access és az Origin Access szolgáltatásokból, nem kapnak kedvezményt rá az előfizetők, és a korai próbalehetőségről is le kell mondanunk.

Titanfall 2 - Angel City lesz az első DLC-térkép

Tegnap késő este nemcsak a Titanfall 2 titánjai mutatkoztak be, de a Respawn Entertainment azt is megerősítette, hogy az első rész egyik közkedvelt térképe, az Angel City is visszatér.

Titanfall 2 próbakör

Két hónappal a Titanfall 2 megjelenése előtt kezdetét vette az Electronic Arts és a Respawn Entertainment legújabb játékának pre-alfa tesztje. Pilóták, titánok. Üdvözlünk újra a harcmezőn!