Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

E3 2016: Az EA menetrendje

Januárban tudtuk meg, hogy az Electronic Arts nem készül külön standdal az E3-ra, de ez nem jelenti azt, hogy nem konferenciázna. Hétfő helyett vasárnap lesz az EA Play nevű rendezvény Los Angelesben és Londonban.

Titanfall 2 - júniusban jön a nagy bejelentés

Befutott a Titanfall folytatásának első hivatalos kedvcsinálója, amiből többek között az is kiderült, hogy júniusban, az EA E3-at megelőző konferenciáján mutatják be először a játékot.

Új játékon dolgoznak a Titanfall fejlesztői

A Gamastura honlapján olvasható álláshirdetés szerint művészeket keres a Titanfallt is készítő Respawn Entertainment. A pozíció leírása alapján viszont nem a Titanfall 2-ről van szó.

Már idén megkapjuk a Titanfall második részét?

Az akciófigurákat gyártó McFarlane Toys nemrég örömmel jelentette be, hogy a Respawn Entertainmenttel is sikerült megállapodniuk, és már idén boltokba küldik a korábban bejelentett Titanfall 2 figuráit.

Egyjátékos kampánnyal jön a Titanfall 2

A Titanfall írója interjút adott a Forbesnak, és meglepően sokat fecsegett a játék folytatásáról. Mint mondta, az új rész egyjátékos kampánnyal érkezik, és egy TV-sorozat is készülhet hozzá.

Egy éven belül jöhet az új Mass Effect és Titanfall

Az EA nemrég megtartott pénzügyi konferenciáján megtudtuk, hogy nagyjából mikor játszhatunk majd az új játékaikkal. Jövő tavaszig megjelenik a Mass Effect: Andromeda, az új Titanfall és Battlefield is, de új Star Wars-címek is várhatóak.

Nem csak a Titanfall 2-n dolgozik a Respawn

Egy ideje már tudjuk, hogy a Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment dolgozik a játék folytatásán, azonban egy álláshirdetésből kiderült, hogy egy másik, ettől független címen is munkálkodnak.

Titanfall-játékok jönnek mobilokra

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nexonnal, így a jövőben több free-to-play Titanfall-játék is készülhet iOS-re és Androidra. Naná, hogy Vince Zampella mobilos cége csinálja őket.

E3 2015: A Titanfall 2 biztosan nem lesz kint

Hiába emlegette az utóbbi időben a fejlesztő és a kiadó is, az idei E3-on még biztosan nem fog bemutatkozni a Titanfall második része. A Respawn ettől függetlenül kint lesz az expón.