Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

E3 2016: Titanfall 2 - bemutatkozott az új titán

Az Electronic Arts lerántotta a leplet a Titanfall 2 harmadik robotjáról, Roninról, akinek számos egyedi képessége van, többek közt egy ormótlan karddal osztja az áldást. Nézd meg a róla szóló trailert!

E3 2016: Ingyenesek lesznek a Titanfall 2 pályái

Beesett még egy apró, ám igen fontos részlet a Titanfall folytatásával kapcsolatban: az eredeti játékkal ellentétben ingyenesen kapjuk majd meg a megjelenés után érkező pályákat, illetve a játékmódokért sem kell fizetnünk.

E3 2016: Az első galériafrissítés

Az EA és a Bethesda sikervárományosaiból szedtük össze az első adag friss képet - lesz itt Dishonored 2, Titanfall 2, Fallout 4 és Skyrim: Special Edition is. Szemezgessetek bátran!

E3 2016: Bemutatkoznak az új titánok

A tegnapi bemutatók után némi infóval is szolgálhatunk a Titanfall folytatását illetően, elvégre játszható formában is kint van az E3-on a Respawn Entertainment FPS-e. Bemutatkoznak az új titánok is.

E3 2016: Titanfall 2 - a multiplayer is bemutatkozott

Bár az Electronic Arts az év egyik legnagyobb bénázásával már órákkal az EA Play előtt lerántotta a leplet a Titanfall 2 egyjátékos módjáról, azért így is maradt mit bemutatniuk. Traileren a multiplayer mód.

E3 2016: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Az idei E3-as konferenciák sorát az Electronic Arts nyitja - pontosabban saját bulit tart Los Angelesben még az expó kezdete előtt. Az EA Playről élőben blogolunk, megosztjuk és véleményezzük a látottakat. Tarts te is velünk!

E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

E3 2016: Titanfall 2 - íme, a kampány

Ma délután kiszivárgott a Titanfall 2 prezentációja, így mozgásban is megcsodálhatjuk az offline módban játszható single kampányt. Ha már így alakult, a Respawn megosztotta az első részleteket is.

E3 2016: A Titanfall 2 ellopja a showt

A Respawn Entertainment magabiztosan várja az idei Los Angeles-i kiállítást, szerintük ugyanis amit a Titanfall 2-ről bemutatnak, azzal egyértelműen ellopják mindenki elől a showt. Meglátjuk!

Kiszivárgott részletek a Titanfall 2-ről

Bennfentes információk alapján úgy tudjuk, hogy a Titanfall 2-ben még szabadabb mozgásunk lesz a kilőhető kampó segítségével, továbbá a multis térképek is terebélyesebbnek ígérkeznek.