Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

Titanfall 2 - minden térkép és mód ingyenes lesz

A Respawn az imént szólt, hogy elég az alapjátékot megvennünk, és ingyenesen hozzájutunk majd a Titanfall 2 új pályáihoz és játékmódjaihoz. Magyarán nem lesz szezonbérlet, így a közösséget sem darabolják fel.

Így kezdődik a Titanfall 2 kampánya

A Titanfall rengeteget lépett előre a bemutatkozása óta, a folytatásban például kampány is helyet kapott, amely az első beszámolók alapján egyáltalán nem sikerült rosszul. Nézd meg az első 15 percet belőle!

Titanfall 2 - mi várható PlayStation 4 Prón?

A producer kijelentéseiből nagyjából képet kaptunk arról, hogyan használja ki a Titanfall 2 a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket. Sajnos a natív 4K-felbontásról le kell mondanunk, de simább framemate-tel fut majd a játék.

Titanfall 2 - egyek vagytok!

Újabb élőszereplős kedvcsinálóval jelentkezett a héten boltokba kerülő Titanfall-folytatás. A Respawn Entertainment ezúttal is a főhős és a titánja kapcsolatára helyezte a hangsúlyt.

Kicsi lesz a Titanfall 2 első javítása

Nem lepődünk meg azon, hogy első napi javítást kap a Respawn sci-fi shootere, azon viszont igen, hogy alig 88 megabájtot nyom. Más címek esetében több gigára rúg a patch mérete - ennyire értik a dolgukat a Titanfall 2 fejlesztői?

Titanfall 2 - ismét a kampány a főszerepben

Pörög a Titanfall 2 reklámgépezete, a legfrissebb gameplay előzetes a második rész legfőbb újdonságának ígérkező egyjátékos módot mutatja be. Jövő héten erre is lecsaphatunk!

Titanfall 2 - kapcsolat ember és gép között

A Respawn nagy dobásra készül, a Titanfall 2 egyjátékos kampányát tisztességes narratívával és mondanivalóval spékelik meg. A gameplay jeleneteket tartalmazó fejlesztői naplóban többet is megtudunk a sztoriról.

Friss előzetesen a Titanfall 2 kampánya

Az elképesztően erős októberi kínálat egyik húzócíme lesz a Titanfall második része, ami ezúttal már kampányt is tartalmazni fog. A Respawn Entertainment munkatársai erről mesélnek most.

Titanfall 2 - nézzünk bele a kampányba!

A tegnapi filmes trailer után a YouTube Gaming mai adásában már igazi gameplay felvételt kaptunk a Titanfall 2 single player kampányáról. Titánunkkal egy szigorúan őrzött bázisra kell behatolunk a Trial by Fire címen futó misszióban.

Elkészült a Titanfall 2, előzetest kapott a kampány

Single playerben utazik ezen a héten az Electronic Arts, ezúttal a Titanfall 2 kapott egy előzetest, amely a sztorimódot hivatott beharangozni. Emellett a fejlesztők bejelentették: elkészültek a játékkal, indulhat a lemezek sokszorosítása!