Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

Folytatódik a Titanfall 2 támogatása, új titán érkezik

Habár a Titanfall 2 nem igazán tudott labdába rúgni az év végi játékpiacon, az Electronic Arts és a Respawn nem adja fel, gőzerővel támogatja tovább a játékot. A minap felvázolták, hogy mire számíthatunk június végéig.

A hétvégén kipróbálható a Titanfall 2 multija

A jegyzőkönyv kedvéért megemlítjük: hétfőig szabadon nyüstölhető a Titanfall 2 többjátékos módja. Akinek már megvan a játék, azoknak is érdemes menni egy kört, lévén élesedett a beígért Colony térkép.

Demót és ingyenes multihétvégét kap a Titanfall 2

A Respawn Entertainment a következő héten több ízben is kedveskedni igyekszik a Titanfall-rajongóknak, hiszen az új ingyenes DLC mellett egy kipróbálható demót és ingyenes multiplayer hétvégét is kapunk.

Pergős akciót ígér a Titanfall 2 új DLC-je

Még ebben a hónapban megérkezik a Titanfall 2 következő ingyenes frissítése, a Live Fire, ami nemcsak három új helyszínnel, de egy nagyon mozgalmas játékmóddal is bővíti majd az alapjátékot.

A Battlefield 1 és a FIFA 17 vitte az EA szekerét

Az Electronic Arts közzétette a 2016. december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit. A Battlefield 1 a sorozat legjobb rajtját produkálta, már most 50 százalékkal többen játszanak vele, mint anno a Battlefield 4-gyel.

Nem áll le a Titanfall 2 támogatása

A Respawn Entertainment továbbra is ingyenes tartalmakkal bővíti a Titanfall 2-t. Februárban jön a Live Fire névre keresztelt új játékmód, márciusban pedig az első részből ismerős Colony pálya aktualizált verziója.

Új játékmóddal erősít a Titanfall 2

Úton a Titanfall 2 következő frissítése, amely egy új játékmódot is magával hoz majd többek között. Ebben a titánjaink nélkül kell helytállnunk, és csak a körök végén respawnolhatunk.

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

Ingyen játszható a hétvégén a Titanfall 2 multija

Az EA Access és az Origin Access előfizetői mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Titanfall 2 többjátékos módjának, és a megadott határidőig korlátlanul próbálgathatják azt.

Jövő héten jön a Titanfall 2 első DLC-je

Jövő hét közepén érkezik meg a Titanfall 2 első ingyenes DLC-je, az Angel City's Most Wanted, melyben az első rész ikonikus pályájára látogathatunk el. Az új helyszín mellett ekkor debütál a játékbeli bolt is, ahol valós pénzért vásárolhatunk.