Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
Típus:

GC 2016: Titanfall 2 - a 60 fps a cél

Egy interjúban Joel Emslie, a Titanfall 2 művészeti igazgatója beszélt a játék technikai oldaláról: elárulta, hogy a kezdetek óta nagyon fontos számukra a 60 fps, ezért az összes platformon ezt a sebességet szeretnék elérni.

GC 2016: Klánrendszerrel erősít a Titanfall 2

Noha a Titanfall folytatásáról már többször is megemlékeztünk tegnap, térjünk vissza picit hozzá: egyfelől kaptunk egy nagy adag gameplay videót, amit mindenképpen érdemes megnézni, és bemutatjuk az új klánrendszert is.

GC 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Nincs megállás, a Blizzard bulija után is kapunk élő showt! A nagyobb kiadók közül egyedül az Electronic Arts gondolta úgy, hogy érdemes saját konferenciát tartani Kölnben. A sportjátékok, a Battlefield 1 és a Titanfall 2 rajongói figyeljenek!

GC 2016: Titanfall 2 - a héten indul az első bétateszt

Az EA és a Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall 2 nyílt technikai tesztje (értsd: bétája) már e hét pénteken kezdetét veszi. Csak PS4-en és Xbox One-on nyomhatjuk a próbaverziót.

GC 2016: PC-n nem lesz Titanfall 2 béta

Vince Zampella, a Respawn Entertainment vezérigazgatója egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a hamarosan elrajtoló Titanfall 2 multiplayer béta csak PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz csak kipróbálható.

Ilyen lesz a Titanfall 2 single kampánya

A Respawn Entertainment nem egy sciptelt küldetéssort tervez kampány néven. Az egyjátékos módban nyitott végű arénaharcokat vívhatunk, mindezt elég érdekes narratívába csomagolva. Itt vannak az első részletek és látnivalók.

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.

Hamarosan átalakul az Origin

Hamarosan masszív ráncfelvarrást kap az Origin kliense. Az Electronic Arts már teszteli az új felhasználói felületet, amit most néhány kép erejéig be is mutatunk nektek. Logikusabb és átláthatóbb lesz.

Titanfall 2 - kulisszák mögött

Befutott a Titanfall 2 első fejlesztői naplója, amiben Drew McCoy, a játék egyik producere mesél arról, mit is várhatunk majd a folytatástól. Kár, hogy közben semmi érdemi újdonság nem hangzik el.

E3 2016: Négy percig mozog a Titanfall 2

Egy kis maradék az idei E3-ról: a YouTube-ra is felkerült a játék multiplayer trailerének eredeti gameplay anyaga, most négy percen át csodálhatjuk a fejlesztők látványosabbnál-látványosabb trükkjeit.