Lara Croft: Relic Run Mobil

Endless runnerként folytatja a Lara Croft-sorozat.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.
1658230320

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1469002620

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.
1467975600

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.
1461924056

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.
1432890012

Megjelent a Lara Croft: Relic Run

Szép csendben újabb mobiljáték jelent meg a szexi régésznő főszereplésével. Ahogy azt a cím is sejteti, egy hamisítatlan endless runner a Lara Croft: Relic Run, a műfaj szerelmesei nyugodtan tehetnek vele egy próbát.
1428948000

Endless runner lesz a Lara Croft: Relic Run

Én azt hittem, hogy az endless runnerek már tavaly szeptemberben kimentek a divatból, de a Square Enix rám cáfolt: újabb spin-off játékkal bővül a Lara Croft-sorozat, a fő vetélytárs pedig a Temple Run lesz ezúttal.
1423765838

Valami készül Lara Croft: Relic Run címmel

A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, ami annyit tesz, hogy már javában készül az új Tomb Raider-mellékág. A névből kiindulva esélyes, hogy egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk.