Ez a 17 autó már biztos benne lesz az új NFS-ben

Link másolása
Hamarosan érkezik az új Need for Speed, melyet ezúttal is a Ghost Games fejleszt. A játék hivatalos Twitterén nemrég megosztották az autólista egy részét, így ezek a járgányok már biztos helyet kaphatnak a virtuális garázsunkban.

Most már egész sokat láttuk mozgás közben a Need for Speed-rebootot, azonban még rengeteg kérdés van a játékkal kapcsolatban. Versenyzős játékok esetében nagyon fontos, hogy tudjuk, mennyi és milyen járgányok volánja mögé pattanhatunk be. Bár a teljes autólistát még nem kaptunk meg, a játék hivatalos Twitter-oldalán lelepleztek 17 autót, melyet biztos kipróbálhatunk majd a játékban.

 

Íme, a 17-es lista:

  • BMW M3 E46
  • BMW M3 E30
  • BMW M4
  • Ford Mustang GT
  • For Mustang 1965
  • Honda S2000
  • Lamborghini Huracan
  • Lamborghini Diablo SV
  • Maza RX7 Spirit R
  • Mitsubishi Evo MR
  • Nissan 180sx Type-X
  • Nissan Silvia Spec-R
  • Nissan Skyline GTR 1971
  • Porsche 911 GT3 RS
  • Porsche 911 Carrera RSR
  • Subaru BRZ Premium
  • Toyota Supra SZ-R


Az új Need for Speed november 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

18.
18.
viraghattila
#17: tökéletesen egyet értek....jahh én állandó online, véletlen se lehessen megállítani
szánalmas szar
17.
17.
m3gtr
A videót elnézve ugyan olyan fos lesz mint az eddigiek. Fizika semmi, sebesség érzet nulla és a szokásos 160-al be veszem városban a kanyarokat szarság 3 éveseknek. Na és persze kormánnyal irányíthatatlan lesz, mert ez ugye autós játék akar lenni vagy mi LOL.
16.
16.
Dercsi
Kíváncsi leszek , hogy mit és hogy fog ez muzsikálni... Az utolsó jó NFS az a need for speed hot pursuit volt szerintem. De még az sem közelítette meg a régi Most Wantedet... Számomra egy játék egyik legfontosabb eleme a zene, az adja a hangulatát az egésznek, a Most Wanted óta egyetlen játék volt számomra köszönő viszonyba ezzel, a Dirt2... Remélem valami adrenalin növelő, dobhártya szaggató lesz az új NFS-nek a soundtrackja...
13.
13.
Azt nem tudom megmondani, hogy a végeredmény milyen lesz (persze reméljük jó), de szerintem már most is ígéretesnek tűnik. Sőt, kíváncsivá tett, várom a megjelenést. És mi is kellett ehhez? Pusztán egy kihagyott év. Örülnék, ha ez tényleg kifizetődne, és ezután a többi kiadó is kicsit megfontolná a dolgot..
12.
12.
gel00
Borzasztóan jó lesz. Remélem mindenki alaposan betárazott EA részvényekből.
11.
11.
respectpele10
#8: Videók alapján nem jön be.
10.
10.
mestermagyar
Bizonygatják, hogy az alapjátékban lesz tartalom? :O Azthittem az csak a kiváltságos játékoknak lehet.
9.
9.
JBoy
Hol marad a Suzuki Ignis, Opel Astra és társai? Én azokat akarom szarrá tuningolni. :-*
8.
8.
G3R1B0Y
7.
7.
respectpele10
Nem tudom, nekem nagyon úgy tűnik, hogy csalódás lesz ez is. :/
6.
6.
Krezy
#4: Értem :) Hát én is nagyon remélem h nem lesz könnyü azér :D

Azért nem tudtam róla mert nem nagyon szoktam vidiket nézni a játékokról csak max pár perces sima vagy gameplay trailert :) Annyi nekem böven elég :D

De tényleg köszi a választ :)
5.
5.
moonborn
Az új Skoda Octaviat szivesen kituningolnám :D Ilyen kocsikat mért nem tesznek bele ? :D Vagy egy Seat Leon Cupra ? Esetleg egy Ford Focus ? :P
4.
4.
dvs00
#3: Az ezt megelőző cikkben az 1 órányi három videóból kiderült, hogy az alkatrészeket pénzért veszed, illetve a futamok után is pénzt kapsz. Valószínűleg az autót is ellenérték fejében vásárolhatod meg. Kérdés hogy mennyire bőkezűen, mivel a playernek mindjárt 4-5 autó is állt a garázsában, igaz nem Lamborghini-k..
3.
3.
Krezy
#2: Én azt is remélem hogy itt venni kell az autókat és lesz egy megadott férő helyed a garázsban...

Nem úgy mint az utóbbi össze csapott gagyi részekben pl (Új MostWanted) Amibe megkellett találni a kocsit és már a tiéd is volt -_- , + A Tuningolása is röhej volt :D pl. Driftelj a kocsival öszesen 5km-t aztán tiéd az ujabb nitro pack azt csokolom..

Legyen játékbeli pénzért a tuning és a kocsi is.. Azért nem kéne tényleg át menni full Casual-ba :D Ha probálják ezzel a résszel vissza hozni a "Régi" NFS-t Akkor legyen is minden hasonló benne..

Az utóbbi pl. Tekken részeket sem értem.. Régen megvolt a fele karakter aztán a másik felét meg kellet szerezni .. 1 Story végig játszás után kaptál +1 embert.. volt értelme játszani vele..
A Mostani részek meg? Alapbol megvan az összes ember aki meg nincs azt vedd meg DLC-be.. Áh nem értem én már a fejlesztőket.. Vagy a mostani "Gamerek" nagy többségét.. Tényleg ekkorát változott volna az igény ?

Csak játszon valaki a The Order 1886-al az is mi? kb. egy film de nem mondanám játéknak..

Basszus nemtudom sokan hogy vannak vele de én egy játékot azért veszek meg hogy játszak rajta , nem azért hogy végig nézzem a storyt..

Komolyan mondom normális fejlesztő csapat ebben a generációban számomra eddig a : FromSoftware / CD Projekt Red ...

Egyébként ami még jónak tünik SZERINTEM: MGS 5 Phantom Pain / Doom (4) / Ratchet and Clank / Dark Souls 3 / Horizon : Zero Dawn / HellBlade /
Most hirtelen ennyi jutott eszembe szóval azért van remény :DDD
2.
2.
dvs00
#1: Ott vannak a 15 éve divatja múlt Honda/Mazda/Nissan hármas az pont az amit hiányolsz, az Undergroundokban is nagyjából ezek voltak a kezdő autók
Nagyon úgy tűnik, hogy a múlt és a jövő klasszikusaira megy rá a game. Viszont ha már az új Mustangot erőlteti, akkor mindjárt a Shelby GT 350R kellett volna.. Egyébként nagyon remélem a minimum 100 autós mennyiséget és nem fogják elzsidóskodni, egy ekkora stúdiótól ez alá adni semmi értelme, remélem, hogy nem hiába volt az a 2-3-4 év fejlesztési idő, engem az eddigi anyagok alapján megvett.
1.
1.
tupaccc
Remélem azért lesznek csóróbb autók is, mert ha Lambo kategóriájú kocsikkal kell majd már az elejétől menni, és azt tuningolni, akkor a szemem kifolyik majd tőle :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...