XCOM 2 PC

Folytatódik az XCOM, az új rész PC-exkluzív.

Távozik a Firaxistól Garth DeAngelis

A veterán fejlesztő olyan játékok munkálataiban vállalt kulcsszerepet, mint az XCOM-játékok, vagy a Marvel's Midnight Suns.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ezúttal sem érdemes kihagyni az Epic Games Store heti ajándékait. Az ingyenes zsákmányra lecsapók egy hegymászós roguelike és egy fantasztikus taktikai játék boldog tulajdonosai lehetnek.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store ingyenes játékaival, Tim Sweeney bandája pedig ezúttal sem hagyott cserben bennünket. Most is és a jövő héten is két-két remek játékot tehetünk zsebre.

Búcsúzik PC-n az XCOM 2 többjátékos módja

Habár az XCOM 2-t elsősorban nem a többjátékos módja miatt szerettük, sokakat biztosan kellemetlenül érint majd, hogy a kiváló taktikai játék valamivel kisebb lesz a hónap végétől.

E3 2021: Marvel-játékon dolgozhat az XCOM-csapat

Ha igazak a pletykák, akkor egy XCOM-szerű körökre osztott taktikai játékban láthatjuk legközelebb a Marvel szuperhőseit. A játékot a zsáner koronázatlan királya, a Firaxis készítheti.

XCOM 2 - iOS-re is érkezik a kollekció

A Feral Interactive jelentette be ma délután, hogy hamarosan iPhone-okon és iPadeken is visszaszoríthatjuk az idegeninváziót, hiszen november elején iOS-re is megérkezik az XCOM 2: Collection.

Ingyenes hosszú hétvégét tart az XCOM 2

Megjelent az XCOM: Chimera Squad, így újra eljött a körökre osztott taktikázás ideje, de aki nem csapott le a sorozat mellékágára, az most elég időt kap arra, hogy végigjátssza annak előzményét PC-n vagy Xbox One-on.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.

Az XCOM 2 is megjelenhet Switchre

Hivatalos bejelentés még nincs, de a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta az XCOM 2 Nintendo Switchre szánt kiadását, ami mindenképpen biztató előjel.