Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.

Dark Souls III - nyakunkon a The Ringed City DLC

Jövő héten mutatkozik be a Dark Souls harmadik részének utolsó DLC-je, a The Ringed City, amiben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket fedezhetünk fel és új ellenfeleket gyűrhetünk majd le.

PS4 Pro-támogatást kap a Dark Souls III

A Dark Souls III közelgő frissítése végre élesíti a régóta várt PS4 Pro-támogatást. A The Ringed City DLC-vel egy időben érkező tapasztól állítólag meglódul a framerate az új konzolon, de ezen kívül is javul az RPG.

Dark Souls III - negyed óra Ringed Cityben

A PAX East alkalmából egy több mint negyedórás játékmenet-videó érkezett a Dark Souls III utolsó DLC-jéből, a The Ringed Cityből. Ebben szemügyre vehetjük az új helyszínt, valamint különös gravitációs mezejével is megismerkedhetünk.

Képeken a Dark Souls III utolsó DLC-je

Március végén érkezik a Dark Souls III utolsó fejezete, a The Ringed City. A legfrissebb screenshotokon néhány nem éppen bizalomgerjesztő helyszínt és ellenfelet csodálhatunk meg. Nem lesz könnyű menet.

Dark Souls III: Ringed City - irány a világ vége!

Március végén lesz jelenése a Dark Souls III utolsó kiegészítőjének, a The Ringed Citynek. A DLC-ben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket kell majd felszabadítanunk a gonosztól.

Dark Souls III - bemutatkozott az utolsó DLC is

Március végén jelenik meg a Dark Souls III utolsó letölthető kiegészítése, a The Ringed City, azt pedig áprilisban követi a játék GOTY-kiadása, ami az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazni fogja.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Elérhető a Dark Souls III első DLC-je

Elstartolt a Dark Souls III Ashes of Ariandel címet viselő kiegészítője, amely a birodalom fagyos szívébe kalauzolja el a játékosokat. Meg kell becsülni a DLC-t, lévén már csak egyetlen bővítmény várható az RPG-hez.

Dark Souls III - ilyen lesz a PvP az új DLC-ben

A hónap végén érkezik a Dark Souls III első kiegészítője Ashes of Ariandel címmel, amely tömve lesz PvP-tartalommal. Most megnézhetjük, milyen lesz, amikor két játékos összecsap a zord környezetben.