Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
Típus:

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Elérhető a Dark Souls III első DLC-je

Elstartolt a Dark Souls III Ashes of Ariandel címet viselő kiegészítője, amely a birodalom fagyos szívébe kalauzolja el a játékosokat. Meg kell becsülni a DLC-t, lévén már csak egyetlen bővítmény várható az RPG-hez.

Dark Souls III - ilyen lesz a PvP az új DLC-ben

A hónap végén érkezik a Dark Souls III első kiegészítője Ashes of Ariandel címmel, amely tömve lesz PvP-tartalommal. Most megnézhetjük, milyen lesz, amikor két játékos összecsap a zord környezetben.

Dark Souls III - irány Ariandel havas vidéke!

Több mint négyperces játékmenet-kedvcsinálót kapott a Dark Souls III októberben bemutatkozó DLC-je, az Ashes of Ariandel. A felvétel brutális harcokat mutat, és a havas táj szépségeit is megvillantja.

A Dark Souls III két DLC-jével véget ér a sorozat

Ismét megerősítést nyert, hogy a Dark Souls III korábban bejelentett két letölthető kiegészítése jelenti majd a sorozat végét. Legalábbis Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke ezzel lezártnak tekinti a történetet.

Dark Souls III - bemutatkozott az Ashes of Ariandel

Ugyan már tegnap, idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III első letölthető kiegészítésének részletei, a hivatalos bejelentés azért így is tartogatott egy-két új, érdekes infót. És persze látnivalót is.

Dark Souls III - októberben jön az első DLC

A tervezettnél kicsit korábban bukott le a Dark Souls III múlt héten beharangozott nagy bejelentése. Tegnap ugyanis kiszivárgott a játék első DLC-jének címe, megjelenési időpontja és tartalma is.

E3 2016: Három új játék készül a From Software-nél

Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy három új projekt is készül a csapatánál. Túl sok konkrétumot persze nem osztott meg, de már ez is elég támpontot adhat a találgatásokhoz.

Már most óriási siker a Dark Souls-társas

Azok után, hogy a kért összeg percek alatt összejött, nem az volt a kérdés, hogy van-e igény a Dark Souls társasjáték-változatára, hanem az, hogy mennyien szeretnének egy példányt belőle.

Amerikai toplista: nyerő volt a Dark Souls III

Megérkezett az NPD Group jelentése az USA játékpiacának áprilisi teljesítményéről. A legkelendőbb konzolnak ismét a PlayStation 4 bizonyult, míg a játékot terén a Dark Souls III vitte a prímet.