Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
Típus:

Frissítve: Jöhet még egy kis Dark Souls III?

Új gameplay videót kaptunk a Dark Souls harmadik részéből, igaz, a mostani felvétel nem túl jó minőségű, kamerával vették fel az egyik áruházban, ahol kipróbálhatóvá tették a játékot.

Hat perc a Dark Souls III társaságában

Tegnap streamelte a From Software a Dark Souls harmadik részét, ebből nézhetünk most vissza egy több mint hatperces gameplay jelenetet. Főszerepben a tolvaj.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Dark Souls III - új képek és a japán limitált kiadás

Rengeteg nagy felbontású kép került elő a Dark Souls III-ból, melyek talán enyhíthetik a még két és fél hónapos várakozást a megjelenésig. Japánban bejelentettek egy új, egyedi PS4-gyel megtámogatott különleges kiadást is.

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Ilyen gép kell a Dark Souls III-hoz

Épp jókor tette közzé a Bandai Namco a Dark Souls harmadik részének gépigényét. Bár nem tűnik vészesnek, még van időd, hogy karácsony apropóján cseréld a necces hardvereket a PC-dben.

Dark Souls III - íme, a hivatalos dátum

A Bandai Namco megerősítette a Dark Souls III megjelenési dátumát, amely a korábbi pletykáknak megfelelően április 12. lesz. Emellett a From Software egy új gameplay bemutatóval lepett meg meg minket.

Dark Souls III - ez lehet az utolsó?

Hidetaki Miyazaki, a Dark Souls és Bloodborne játékok megálmodója egy interjúban beszélt arról, hogy a csapat nem szeretne már több Souls-játékot készíteni, és nagy eséllyel a harmadik rész lesz az utolsó.

Dark Souls III - gyűjtői változatok és megjelenés

Az arab Geekay Games nevű bolthálózatnak hála idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III gyűjtői változatai. A képekről az is kiderült, hogy napra pontosan mikor fog megjelenni a játék.