Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.

Dark Souls III - új képek és a japán limitált kiadás

Rengeteg nagy felbontású kép került elő a Dark Souls III-ból, melyek talán enyhíthetik a még két és fél hónapos várakozást a megjelenésig. Japánban bejelentettek egy új, egyedi PS4-gyel megtámogatott különleges kiadást is.

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Ilyen gép kell a Dark Souls III-hoz

Épp jókor tette közzé a Bandai Namco a Dark Souls harmadik részének gépigényét. Bár nem tűnik vészesnek, még van időd, hogy karácsony apropóján cseréld a necces hardvereket a PC-dben.

Dark Souls III - íme, a hivatalos dátum

A Bandai Namco megerősítette a Dark Souls III megjelenési dátumát, amely a korábbi pletykáknak megfelelően április 12. lesz. Emellett a From Software egy új gameplay bemutatóval lepett meg meg minket.

Dark Souls III - ez lehet az utolsó?

Hidetaki Miyazaki, a Dark Souls és Bloodborne játékok megálmodója egy interjúban beszélt arról, hogy a csapat nem szeretne már több Souls-játékot készíteni, és nagy eséllyel a harmadik rész lesz az utolsó.

Dark Souls III - gyűjtői változatok és megjelenés

Az arab Geekay Games nevű bolthálózatnak hála idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III gyűjtői változatai. A képekről az is kiderült, hogy napra pontosan mikor fog megjelenni a játék.

Dark Souls III - kétórányi gameplay felvétel

A hétvégén zajlott a Dark Souls áprilisban megjelenő harmadik részének amerikai stressztesztje, ebből érkezett a minap egy jó adag gameplay felvétel. Beljebb kétórányi videót találtok.

Dark Souls III - képözön 4K-ban

Ezúttal a From Software szerepjátékának online módját láthatjuk egy csokornyi látványos screenshoton keresztül. A vörös fantomok ezúttal is betörhetnek a saját játékunkba, hogy elpusztítsanak bennünket.

Áprilisban jön hozzánk a Dark Souls III

A Bandai Namco megerősítette, hogy a From Software szerepjátéka 2016 áprilisában landol Európában. Jó hír, hogy már októberben elindul a bétateszt PS4-en, amire még nem késő jelentkezni. Friss gameplayt is mutatunk.