Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
Típus:

Dark Souls III - kétórányi gameplay felvétel

A hétvégén zajlott a Dark Souls áprilisban megjelenő harmadik részének amerikai stressztesztje, ebből érkezett a minap egy jó adag gameplay felvétel. Beljebb kétórányi videót találtok.

Dark Souls III - képözön 4K-ban

Ezúttal a From Software szerepjátékának online módját láthatjuk egy csokornyi látványos screenshoton keresztül. A vörös fantomok ezúttal is betörhetnek a saját játékunkba, hogy elpusztítsanak bennünket.

Áprilisban jön hozzánk a Dark Souls III

A Bandai Namco megerősítette, hogy a From Software szerepjátéka 2016 áprilisában landol Európában. Jó hír, hogy már októberben elindul a bétateszt PS4-en, amire még nem késő jelentkezni. Friss gameplayt is mutatunk.

Rövid, de pörgős kedvcsinálón a Dark Souls III

Termékeny volt a Sony TGS-konferenciája a Miyazaki-rajongók számára, hiszen nemcsak a Bloodborne első DLC-jét jelentették be, de a Dark Souls III is kapott egy rövid kedvcsinálót.

Dark Souls III - megvan a japán dátum

A Bandai Namco megerősítette, hogy március végén jelenik meg Japánban a Dark Souls III, ami azért fontos nekünk, mert nagy eséllyel az európai premierre sem kell sokat várnunk. Emellett új képeket kaptunk az RPG-ről.

GC 2015: Nagyon sokat mozog a Dark Souls III

Habár a Dark Souls III-ról már láttunk egy gameplay trailert, most nyolc képet és körülbelül tizennyolc percnyi gameplay videót is tudunk mutatni róla. Baromi hangulatos a játék, igaz, már most izzadunk miatta.

GC 2015: Gameplay trailert kapott a Dark Souls 3

A Microsoft E3-as konferenciája után a kölni shown is felbukkant a Dark Souls 3. Ezúttal viszont már nem csak egy CG-trailert kaptunk, hanem végre nyers valójában is megleshetjük a From Software kultsorozatának új részét.

Dark Souls III előzetes

A From Software nem titkoltan úgy szeretné az új generációba léptetni a Dark Souls-t, hogy a játék minden elemében fejlődést ígér. Itt az ideje, hogy összegyűjtsük, mivel is hitetik el velünk ismét, meghalni nem haszontalan.

E3 2015: Dark Souls III - mégsem az utolsó

Nem volt pontos a kiadó fogalmazása a bejelentéskor, mégsem a Dark Souls III lesz az utolsó rész a sorozatban. Ezt maga a szerepjáték atyja, Hidetaka Miyazaki erősítette meg egy interjúban. Nagy kő esett le a szívünkről.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.