Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
Típus:

E3 2015: Bejelentették a Dark Souls III-at

A várakozásoknak megfelelően lelepleződött a Dark Souls harmadik része a Microsoft sajtótájékoztatóján. Az akció-RPG-ről még csak egy filmes trailert kaptunk, de az kellően komor és epikus. A From Software ott van a szeren.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

E3 2015: Kiszivárgott a Dark Souls III dátuma

Folytatódik a Dark Souls III-szivárgás, holott a From Software hivatalosan még be sem jelentette a szerepjátékot. Az IGN-hez most egy olyan promóciós anyag jutott el, amelyen már a megjelenési dátum is feltűnik.

E3 2015: Szivárog a Dark Souls III

Úgy tűnik, ez a hét már csak ilyen: ezúttal a sokat pletykált Dark Souls III-ból szivárogtak ki képek. A gameplayből lőtt fotók valódinak tűnnek, de azért természetesen kezeljétek fenntartásokkal a hírt.

E3 2015: Bejelentik a Dark Souls 3-at?

Egy, a Namco Bandai-hoz közel álló forrás szerint a From Software-nél a Bloodborne után se állt meg az élet, a japán stúdió ugyanis gőzerővel dolgozik a Dark Souls-sorozat harmadik részén, amit az E3-on jelentenek be.