Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét játéka egyértelműen a Dark Souls harmadik része, de érkezik még egy-két apróság, ami elcsavarhatja a Souls-sorozat iránt kevésbé lelkesedő játékosok fejét. Lássuk a heti megjelenéseket!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Eli Roth rendezte a Dark Souls III új trailerét

Annak idején épp, hogy megkapta a nyugati játékostábor a Demon's Soulst, most pedig ott tart a Souls-sorozat marketingje, hogy Eli Roth rendezésében készül rajzfilmes trailer a folytatáshoz.

Dark Souls III - ez már tényleg a hivatalos gépigény

Bár tavaly decemberben már kaptunk egy Dark Souls 3-gépigényt, a From Software nem sokkal később meg is cáfolta azt. Most viszont maga a stúdiótól érkezett egy új, most már tényleg hivatalos rendszerkövetelmény.

Nyugalom, PC-n 60 fps-sel fog futni a Dark Souls 3

Egy kis homokszem került a Bandai Namco marketinggépezetébe, ugyanis elterjedt az a hír, hogy a Dark Souls 3 PC-s verziója korlátozva lesz 30 fps-re. A vállalat a Twitteren és Facebookon is cáfolta a híreket.

Dark Souls III - videó az első 14 percről

A Microsoft bejelentéssorozatához igazította a Dark Souls III bemutatóját a Bandai Namco, úgyhogy a redmondiak hírei mellett egyszerre számos előzetes és látnivaló érkezett a From Software játékából.

Biztos így kellene reklámozni a Dark Souls III-at?

A játék nélküli gyűjtői kiadás ehhez képest semmi: a Bandai Namco és a GameStop most egy ingyenes mobiljátékkal reklámozza a Dark Souls harmadik részét. A Slashy Soulsnak nyilván nem sok köze van a nagytestvéréhez.

Dark Souls III - speciális kiadás, játék nélkül

Ha vérbeli rajongó vagy, és van fölös 37 ezer forintod, akkor érdemes egy pillantást vetned a Dark Souls III: Estus Flask Editionre. Ugyan a játék kópiája érthetetlenül kimarad belőle, de megkapod helyette az Estus-flaska replikáját.

Dark Souls 3 - a sötétség igazi árnyalatai

Egyszerre gyönyörű és hátborzongató a Dark Souls 3 legújabb kedvcsinálója, amiben Cindy Lauper melankolikus dalát hallgatva elevenednek meg a sötétség legkülönbözőbb árnyalatai.

A Dark Souls III sem ússza meg DLC-k nélkül

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de a szivárgások szerint a Dark Souls III is megkapja a maga szezonbérletét. Emellett kiderült, hogy a visszafelé kompatibilis első részt ajándékba kapják majd az xboxos előrendelők.