Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.

Miyazaki: nem lesz több Dark Souls

A Dark Souls-sorozat és a Bloodborne rendezője a tajvani GGN Gamer magazinnak adott interjúban megerősítette, lezártnak tekinti a Dark Souls-sorozatot és már egy teljesen új játékon dolgozik.

Dark Souls III teszt

A rendező, Hidetaka Miyazaki visszatért a trilógia záróakkordjához, amely látványos változásokat nem, vegytiszta örömzenét annál inkább magával hozott. A Dark Souls III egy óda a vaskalapos rajongónak, semmivel sem több.

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

Percek alatt összejött a pénz a Dark Souls-társasra

A Steamforged Games és a Bandai Namco tegnap indította el a Dark Souls-társasjáték Kickstarter-kampányát, ahol mindössze három perc kellett ahhoz, hogy összejöjjön a kért 50 ezer font.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Dark Souls III - ősszel jön az első DLC

Bizonyára még nem értetek a Dark Souls III végére, lévén csak a héten jelent meg a From Software szerepjátéka, de nem árt tudni, mikor kapunk hozzá új tartalmakat. Nos, leghamarabb iskolakezdéskor.

Nem tökéletes a PC-s Dark Souls III

Ma végre boltokba került a Dark Souls III, ám a PC-sek húzták ezúttal is a rövidebbet. Habár a framerate-tel nincs gond, több felhasználó is arról számolt be, hogy az RPG összeomlik a játék elején

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét játéka egyértelműen a Dark Souls harmadik része, de érkezik még egy-két apróság, ami elcsavarhatja a Souls-sorozat iránt kevésbé lelkesedő játékosok fejét. Lássuk a heti megjelenéseket!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Eli Roth rendezte a Dark Souls III új trailerét

Annak idején épp, hogy megkapta a nyugati játékostábor a Demon's Soulst, most pedig ott tart a Souls-sorozat marketingje, hogy Eli Roth rendezésében készül rajzfilmes trailer a folytatáshoz.