Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
1483347960

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.
1479718860

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.
1477378818

Elérhető a Dark Souls III első DLC-je

Elstartolt a Dark Souls III Ashes of Ariandel címet viselő kiegészítője, amely a birodalom fagyos szívébe kalauzolja el a játékosokat. Meg kell becsülni a DLC-t, lévén már csak egyetlen bővítmény várható az RPG-hez.
1476374412

Dark Souls III - ilyen lesz a PvP az új DLC-ben

A hónap végén érkezik a Dark Souls III első kiegészítője Ashes of Ariandel címmel, amely tömve lesz PvP-tartalommal. Most megnézhetjük, milyen lesz, amikor két játékos összecsap a zord környezetben.
1474534800

Dark Souls III - irány Ariandel havas vidéke!

Több mint négyperces játékmenet-kedvcsinálót kapott a Dark Souls III októberben bemutatkozó DLC-je, az Ashes of Ariandel. A felvétel brutális harcokat mutat, és a havas táj szépségeit is megvillantja.
1474473600

A Dark Souls III két DLC-jével véget ér a sorozat

Ismét megerősítést nyert, hogy a Dark Souls III korábban bejelentett két letölthető kiegészítése jelenti majd a sorozat végét. Legalábbis Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke ezzel lezártnak tekinti a történetet.
1472108400

Dark Souls III - bemutatkozott az Ashes of Ariandel

Ugyan már tegnap, idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III első letölthető kiegészítésének részletei, a hivatalos bejelentés azért így is tartogatott egy-két új, érdekes infót. És persze látnivalót is.
1472018400

Dark Souls III - októberben jön az első DLC

A tervezettnél kicsit korábban bukott le a Dark Souls III múlt héten beharangozott nagy bejelentése. Tegnap ugyanis kiszivárgott a játék első DLC-jének címe, megjelenési időpontja és tartalma is.
1465825800

E3 2016: Három új játék készül a From Software-nél

Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy három új projekt is készül a csapatánál. Túl sok konkrétumot persze nem osztott meg, de már ez is elég támpontot adhat a találgatásokhoz.
1463505660

Már most óriási siker a Dark Souls-társas

Azok után, hogy a kért összeg percek alatt összejött, nem az volt a kérdés, hogy van-e igény a Dark Souls társasjáték-változatára, hanem az, hogy mennyien szeretnének egy példányt belőle.